Een drakengroen spanplafond, kan dat? | Dreamplafonds Arnhem
Home Blog Een drakengroen spanplafond, kan dat?

Een drakengroen spanplafond, kan dat?

Het moet een jaar of 10 geleden zijn, dat een mevrouw uit Amsterdam me belde. Ze wilde graag een spanplafond voor haar badkamer.

Zij was bezig met een badkamerrenovatie en wilde ook meteen een nieuw plafond. Dan is een spanplafond een snelle en mooie oplossing als je een strak plafond wilt. Maar ja, ze had wel 1 specifieke wens... ze wilde deze in een drakengroene kleur.

Twee kwade ogen staren me aan…

Een week later kom ik bij haar en haar man thuis om alles door te spreken. Zodra ik de woonkamer binnenliep, zette ik meteen een stap achteruit van schrik! Een immense draak staart mij aan, een open bek met scherpe tanden, kwaaie ogen. De mevrouw begint te lachen en nodigt me uit om binnen te komen voor een bakje koffie.

Die immense draak besloeg een hele wand en die had mevrouw zelf geschilderd. Haar man was Nederlander, zij was Indonesisch en ze voelden zich allebei helemaal thuis in een interieur volgens Aziatische stijl. Overal zag ik groen, rood en draken. Wat bleek? Ze hadden gekozen voor 1 huiskleur: groen. Groen in de woonkamer, groen in de keuken, enzovoort. En hun nieuwe badkamer zou weliswaar wit worden, maar daar moest een groen element in.

Een spanplafond voor de badkamer in een speciale kleur

“Het spanplafond moet groen worden, drakengroen. Kan dat ook?” De vrouw keek me vriendelijk maar indringend aan. Ik zag meteen dat dit erg belangrijk was voor haar. Dat onze plafonds vochtbestendig, snel te plaatsen of relatief goedkoop zijn was voor haar niet belangrijk. Het spanplafond MOET groen zijn, anders konden we beter wegwezen.

Ik zei dan ook meteen: “Natuurlijk kan dat! En ik adviseer u om ook te kiezen voor groene sierlijsten, zodat het een mooi geheel vormt.”.

Ze keek me erg vrolijk aan groene sierlijsten leken haar een prima plan. En zo gezegd, zo gedaan: enige tijd later plaatsten we het nieuwe gekleurde spanplafond in de badkamer. En eerlijk gezegd… zo met die groene handdoeken in het badkamerkastje zag het er verrassend mooi uit.

Dezelfde prijs, welke kleur spanplafond je ook wilt.

In groen, rood, blauw of juist in rustgevend wit? Weet dan alvast dat je voor iedere kleur hetzelfde tarief betaalt. Wij bedrukken matte plafonds zonder problemen. Een mat plafond is overigens goedkoper dan een hoogglans plafond.

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen