Hoogglans spanplafond | Dreamplafonds Arnhem
Home Blog Hoogglans spanplafond

Hoogglans spanplafond

Geef extra sfeer aan de ruimte met een hoogglans plafond. Goed geschikt voor in kleinere ruimten.

Glanzend plafond ervaren

Heb je het wel eens ervaren? Een ruimte met een glanzend plafond. Waarschijnlijk ken je het wel van de hal van het restaurant of een speelhalruimte in een evenementencentrum. Maar zo'n extra glimmend plafond kan nu ook bij jou thuis. De hoogglans afwerking van het plafond geeft een chique uitstraling en de ruimte wordt vaak groter gevonden. Het is dus een speciale ervaring om naar een extra glimmend plafond te kijken. Helemaal wanneer speciale led-verlichting voor een extra bijzonder effect zorgt. 

Verkleuren van plafonds

Ja, ook spanplafonds verkleuren helaas, bijvoorbeeld door veelvuldig roken. Echter, doordat spanplafonds zeer strak gespannen zijn is de verkleuring niet alleen minder maar ook egaal, hierdoor valt het nauwelijks op. Bij een gekleurd spanplafond zie je de verkleuring veel minder. De hoogglans afwerking zorgt ervoor dat het plafond eigenlijk helemaal niet meer verkleurd. Kiezen voor een gekleurd hoogglanzend spanplafond geeft je dus jarenlang het plezier van een mooie en schone uitstraling.

Hoogglans spanplafond voor je bedrijf

Wij adviseren hoogglans spanplafonds vaak aan bedrijven waar bij kleinere ruimten een speciale sfeer gewenst is. Heb je een nagelstudio, beauty salon of kapperszaak? Maak vrijblijvend een afspraak; wij adviseren je vaak over de mogelijkheden van een speciaal plafond.

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen