De afwerking van een spanplafond

Met een spanplafond van Dreamplafonds kunt u alle kanten op: Onze spanplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een Dreamplafond dat aansluit bij uw smaak. U kunt kiezen uit de ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Deze ornamenten kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo kunt u zelf een plafond samenstellen dat helemaal is aangepast aan uw wensen.

Uw gordijnen perfect opgenomen in uw interieur

Als u een mooie oplossing zoekt voor uw gordijnen bent u bij ons aan het goede adres: we kunnen een koof monteren en uw eigen gordijnrails weer terugplaatsen in de koof. Ook voor luxaflex of lamellen heeft Dreamplafonds een passende oplossing. En natuurlijk hebben we ook de juiste oplossing als u inbouwspots in uw nieuwe plafond wilt: Dreamplafonds heeft een eigen verlichtingslijn die geschikt is voor de inbouw van spots bij een inbouwdiepte vanaf 3,5 cm. In onze uitgebreide collectie halogeen- ledverlichting vindt u vast de verlichting bij die past bij uw smaak.

Voor uw schilderijen hebben we ook een goede bevestigingsmogelijkheid: door de toepassing van een geïntegreerde schilderijrail kunnen we uw schilderijen of fotolijsten prachtig bevestigen aan de wand, afhankelijk van uw voorkeur en de randafwerking. U kunt kiezen uit een zichtbare, half zichtbare of onzichtbare bevestiging. En ook voor uw luchtverwarming, afzuigkap of geluidsboxen hebben we een passende oplossing. Dreamplafonds heeft ruim 25 jaar ervaring met de montage van spanplafonds en weet als geen ander hoe we aan uw speciale wensen tegemoet moeten komen.

Meer weten? Maak een afspraak met onze adviseur voor een persoonlijk advies!

  • Ruime collectie sierlijsten en rozetten
  • Uitgebreide collectie halogeen- en ledverlichting
  • Geïntegreerde schilderijrail voor uw kunstwerken

DreamPlafonds met klassieke sierlijsten en rozetDreamPlafonds met GordijnkovenDreamPlafonds spanplafonds verlichtingDreamPlafonds spanplafonds keuken