De prijs van een spanplafond

Uiteraard wilt u graag weten wat uw nieuwe plafond gaat kosten. Maar elke woning is anders en elk plafond is anders. Daarom is het helaas niet mogelijk om een vaste vierkantemeterprijs te geven voor een spanplafond. De prijs van het plaatsen van een spanplafond is onder andere afhankelijk van de staat van uw oude plafond, de gewenste randafwerking en verlichting, de werkhoogte en het type plafond. Uw voordeel t.o.v. andere plafondoplossingen is de korte montagetijd, minder verhuispraktijken en minder troep. En wat ook belangrijk is dat alle werkzaamheden door één team uitgevoerd wordt, dus geen afstemverliezen met timmerlieden, elektriciens, stukadoors en schilders. U bespaart dus sowieso. Daarnaast valt een spanplafond van Dreamplafonds onder de leveringsvoorwaarden van de C.B.W., een veilig idee.

Een plafond advies op maat

Elk spanplafond is maatwerk, daarom komt onze adviseur graag bij u langs om samen met u te kijken welke oplossing het beste past bij uw wensen en budget. Ter plaatse bekijkt hij de situatie, bespreekt uw wensen en maakt een een all-in offerte voor alle werkzaamheden. U weet dan precies waar u aan toe bent en wij weten wat ons te wachten staat. U bent tot niets verplicht en de afspraak is gratis.

Bent u benieuwd naar de prijs van een spanplafond in uw woning? Dan komt onze adviseur graag bij u langs voor een persoonlijk advies en een prijsopgave. Bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u eerst meer informatie, dan kunt u onze infomap aanvragen.

Ontdek de voordelen van Dreamplafonds

  • Persoonlijk advies
  • Inclusief interieurtips
  • Duidelijke kostenopgave

DreamPlafonds spanplafonds monteurs DreamPlafonds spanplafonds monteurs DreamPlafonds spanplafonds monteurs DreamPlafonds spanplafonds monteurs