Home Diensten Montage

Snelle montage en schone oplevering

Wij zijn ons ervan bewust dat je het liefst zo min mogelijk merkt van de montage, daarom streven wij ernaar één ruimte in 1 dag op te leveren. Achteraf laten we de ruimte schoon voor je achter.

De montage is hetgeen waarvan jij het meest 'last' hebt. Het gaat om het aanbrengen van het frame en het spannen van het spanplafond. Wij zijn ons ervan bewust dat je hiervan het liefst zo min mogelijk merkt, daarom streven wij ernaar één ruimte in 1 dag op te leveren. Wat je hiervan merkt en wat wij van jou verwachten houden we zo minimaal mogelijk. Achteraf laten we de ruimte uiteraard schoon voor je achter. Deze snelle montage kunnen wij alleen realiseren omdat wij ons focussen op een goede voorbereiding en duidelijke communicatie.

Direct naar:

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.3 10 1
Tevreden klanten:
291

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres