Home Diensten Montage

Snelle montage en schone oplevering

De montage is hetgeen waarvan jij het meest 'last' hebt. Het gaat om het aanbrengen van het frame en het spannen van het spanplafond. Wij zijn ons ervan bewust dat je hiervan het liefst zo min mogelijk merkt, daarom streven wij ernaar één ruimte in 1 dag op te leveren. Wat je hiervan merkt en wat wij van jou verwachten houden we zo minimaal mogelijk. Achteraf laten we de ruimte uiteraard schoon voor je achter. Deze snelle montage kunnen wij alleen realiseren omdat wij ons focussen op een goede voorbereiding en duidelijke communicatie.


Spanplafond in 1 dag

Dreamplafonds monteert een spanplafond strak onder jouw bestaande plafond zodat er geen ingrijpende verbouwing nodig is. Wij streven ernaar één ruimte in 1 dag klaar te maken. Zo ervaar jij zo weinig mogelijk 'overlast'.

Spanplafond laten plaatsen

Wil jij een nieuw plafond laten plaatsen? Bij Dreamplafonds richten we ons volledig op het plaatsen van spanplafonds. Een spanplafond van Dreamplafonds is een elastisch plafonddoek dat strak onder jouw bestaande plafond gespannen wordt. Zo monteren we binnen één dag een nieuw plafond, zonder hak- en breekwerk.

Spanplafond vervangen

Soms is het nodig om een spanplafond te vervangen, bijvoorbeeld door waterlekkage, vervuiling, beschadiging of een verbouwing. Bij Dreamplafonds kunnen we vaak het huidige frame gebruiken bij het vervangen van het plafonddoek.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Interesse? Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen