Home Diensten Montage Nieuw spanplafond plaatsen

Nieuw spanplafond plaatsen

Wil jij een nieuw plafond laten plaatsen? Bij Dreamplafonds richten we ons volledig op het plaatsen van spanplafonds. Een spanplafond van Dreamplafonds is een elastisch plafond dat strak onder het bestaande plafond gespannen wordt.

Er zijn diverse soorten spanplafonds. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij je graag welk materiaal het beste bij jouw wens en bij jouw nieuwe plafond past. Een spanplafond is vrijdragend en blijft elastisch, het kan dus nooit scheuren. Het is daarnaast duurzaam en onderhoudsarm, jij hebt dus geen omkijken naar jouw nieuwe plafond. Een nieuw spanplafond is dus een goede investering. Jouw nieuwe plafond gaat vele jaren mee en blijft op kleur en onderhoudsarm.

Nieuw spanplafond voor iedere ruimte

Spanplafonds kunnen worden aangebracht op elk type plafond. Ook op schuine wanden of schuine plafonds kunnen we veilig een nieuw plafond monteren, bijvoorbeeld op een zolder. Spanplafonds zijn overigens ook geschikt voor vochtige ruimtes en zijn daarom voor iedere ruimte een geweldige optie.

Het plaatsen van een spanplafond

Onze vakmensen hebben slechts weinig ruimte nodig om een nieuw spanplafond te monteren, 3,5 centimeter constructieruimte is al voldoende. Meer kan natuurlijk ook, als je jouw plafond juist wilt verlagen. Dreamplafonds streeft ernaar een nieuwe plafond te plaatsen in één dag. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want de kwaliteit van jouw nieuwe plafond is volgens ons wel belangrijker dan een snelle oplevering.

De voordelen van Dreamplafonds

Bij Dreamplafonds hebben we al bijna 30 jaar ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Wij plaatsen binnen 1 dag een nieuw plafond, van hoge kwaliteit en op een persoonlijke manier. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij je graag welk materiaal het beste is voor jouw nieuwe plafond.

  • Groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichtingselementen.
  • Hoogwaardige materialen
  • Gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond.
  • Uitvoering door ons eigen montageteam
  • Alle koven volledig op kleur afgewerkt
  • Wij de- en hermonteren raamdecoratie

Direct naar:

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres