Home Diensten Montage Spanplafond in 1 dag

Spanplafond in 1 dag

Dreamplafonds monteert een spanplafond strak onder jouw bestaande plafond zodat er geen ingrijpende verbouwing nodig is. Wij streven ernaar één ruimte in 1 dag klaar te maken. Zo ervaar jij zo weinig mogelijk 'overlast'.

Wij streven altijd naar montage binnen 1 dag

Een krom of slecht plafond kan snel verleden tijd zijn, want hoe slecht jouw plafond ook is met een nieuw spanplafond krijg jij gegarandeerd een prachtig strak plafond. De hoogwaardige materialen van onze spanplafonds zorgen ervoor dat jouw nieuwe plafond eruit ziet als een perfect gestuct plafond. Of het nou een spanplafond is voor in de badkamer of voor in de keuken, een akoestisch spanplafond of een bedrukt plafond, wij streven er altijd naar om een ruimte binnen 1 dag op te leveren.

Een plafond dat past bij jouw wens

Je kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichting. Zo kunnen wij jouw nieuwe plafond helemaal aanpassen aan jouw eigen smaak. Wij zullen je altijd een persoonlijk advies geven vanuit onze ervaring die wij de afgelopen 28 jaar hebben opgedaan.

Wat kost een spanplafond in 1 dag?

Voor een nieuw plafond in 1 dag betaal je bij ons niet meer dan normaal. Wij streven er altijd naar een ruimte binnen 1 dag op te leveren. Bij Dreamplafonds roepen we echter niet zomaar een prijs, een eerlijke en onderbouwde prijs is volgens ons beter voor beide partijen. Wil jij weten wat het kost om in 1 dag een nieuw spanplafond te laten plaatsen? Neem contact met ons op!

Meer lezen

Wil jij een strak nieuw plafond in 1 dag?

Wil jij een strak nieuw plafond in 1 dag? Kies dan voor een spanplafond van Dreamplafonds! Wij gaan alleen voor de allerhoogste kwaliteit en geven je graag persoonlijk advies.

Kom in contact!

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Voor- en na fotos

Wil jij een spanplafond in 1 dag?

Wil jij een prachtig spanplafond in 1 dag? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres