Home Diensten Montage Spanplafond vervangen

Spanplafond vervangen

Soms is het nodig om een spanplafond te vervangen, bijvoorbeeld door waterlekkage, vervuiling, beschadiging of een verbouwing. Wij kunnen vaak het huidige frame gebruiken bij het vervangen van het plafonddoek.

Spanplafonds worden inmiddels ruim 40 jaar toegepast en hoewel het een bewezen en duurzame technologie is zal ook een spanplafond een keer vernieuwd moeten worden. Er zijn verschillende redenen waarom een spanplafond vernieuwd moet worden:

Waarom een nieuw spanplafond?

Waterlekkage spanplafond

Het kan gebeuren dat er water lekt op jouw spanplafond door bijvoorbeeld breuk in de water- of afvoerleiding of jouw cv-installatie. Er ontstaat dan een bult in jouw plafond en staat met je handen in je haar. Wat doe je dan? Dan bel je Dreamplafonds en wij doen ons best om dat water van het plafond af te krijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid vervuild water kan het plafond beschadigd zijn. Wij adviseren je dan over de mogelijkheden en of een nieuw spanplafonddoek nodig is.

Het is belangrijk dat je eerst contact opneemt met de contactpersoon van jouw verzekering die je verder helpt met de financiële afwikkeling. Vaak wordt het vernieuwen vergoed. Bij Dreamplafonds helpen wij je natuurlijk graag om jouw probleem snel op te lossen.

Vervuiling van het spanplafond

Wanneer je een huis koopt met een spanplafond kan dit door slecht of geen onderhoud of bijvoorbeeld nicotineaanslag sterk vervuild zijn. Professioneel reinigen kan een oplossing zijn maar is niet altijd mogelijk. Een nieuw spanplafond is een alternatief waarbij meteen gekeken wordt naar jouw wensen. We maken graag een nieuw plan en indien gewenst kan meteen de verlichting, kleur of de afwerking aangepast worden.

Beschadiging van het spanplafond

Ongewild kan er door onoplettendheid een keer een beschadiging voorkomen. Soms kan een extern bedrijf kleine scheurtjes in het spanplafond repareren, dat kan echter alleen als die niet groter zijn dan 4 cm. Zijn de beschadigingen groter dan is een nieuw spanplafond de enige oplossing. Dreamplafonds komt dan de schade opnemen en maakt voor jou een passende offerte. Is de beschadiging veroorzaakt door een derde partij dan is dit vaak op zijn/haar verzekering te verhalen.

Verbouwen

Je wilt een uitbouw (laten) maken maar dan is jouw spanplafond niet meer groot genoeg. Dat wil echter niet meteen zeggen dat jouw hele spanplafond vernieuwd moet worden; Bij Dreamplafonds denken wij graag met je mee om een alternatieve oplossing te bedenken zodat jouw kosten zo laag mogelijk blijven. Is er geen ander alternatief dan helpen wij graag mee om een mooi plan te maken voor de hele ruimte.

Direct naar:

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres