Home Dreamplafonds Arnhem

Dreamplafonds Arnhem

Hoe Dreamplafonds is begonnen

Vanaf 1990 is Dreamplafonds bezig om het fenomeen spanplafonds meer onder de aandacht van de mensen te brengen en ze te laten ervaren dat er meer is dan alleen een gestuct gipsplatenplafond of een gespoten betonplafond.

Over Dreamplafonds

Alle werkzaamheden die nodig zijn om een spanplafond te maken, voeren we in eigen beheer uit zodat de klant maar minimaal tijdverlies heeft om er weer netjes bij te zitten. Langzaam is Dreamplafonds gegroeid tot een team met 30 jaar expertise in het plaatsen van spanplafonds. Dreamplafonds is een team van professionals die goed op elkaar zijn ingespeeld, veel plezier hebben en de kwaliteit van advies tot montage hoog in het vaandel hebben staan.

Dreamplafonds Arnhem

In 2015 werd het tijd om van locatie te veranderen en te verhuizen naar een locatie met meer ruimte. Dit is bedrijventerrein IJsseloord 2 in Arnhem geworden waar meer ruimte is om het werk goed te kunnen voorbereiden. Hier kunnen we meer machines kwijt zodat we meer ‘prefabricage’ in eigen beheer kunnen uitvoeren. Daarnaast is er ruimte om nieuwe ideeën uit te werken en uit te proberen zodat we blijven innoveren en onze kennis kunnen blijven verbreden. Daar profiteer jij van!

De missie en visie van Dreamplafonds

De missie van Dreamplafonds is om jou meer woongeluk te brengen. Dat willen wij bereiken door een totaalpakket te bieden om je te ontzorgen en persoonlijke begeleiding en service te bieden. Alle kennis die wij in huis hebben willen wij gebruiken om jou een spanplafond te leveren die precies bij je past. Ondertussen willen wij vooraan staan in de markt van spanplafonds en willen wij innovatie stimuleren en nieuwe mogelijkheden vertalen naar de wensen van onze afnemers.

Dreamplafonds sponsort CliniClowns

Wij willen bijdragen aan de maatschappij, dat doen wij al jaren en wij streven ernaar dit te blijven doen. Zo sponsoren we bijvoorbeeld de lokale tennis- en tafeltennisvereniging en de oranjevereniging. Daarnaast zijn wij ook sponsor van CliniClowns, een organisatie die zich inzet voor kinderen die getroffen zijn door een ziekte of handicap. CliniClowns is een bijzonder organisatie die afleiding, plezier en spel aan kinderen geeft zodat zij hun ziekte of handicap even kunnen vergeten. Zo krijgen de kinderen weer even de kans om echt kind te zijn.

 

Waarom Dreamplafonds?

  • Bijna 30 jaar expertise in het plaatsen van spanplafonds
  • Eerlijke, transparante en persoonlijke communicatie
  • Wij zorgen ervoor dat jij zo weinig mogelijk last hebt van het plaatsen
Meer lezen

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
255

Specialist in spanplafonds

  • Gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond
  • De allerhoogste kwaliteit en beste materialen
  • Groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichting

Maak kennis met Dreamplafonds


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres