Home Dreamplafonds Missie en visie

Onze missie en visie

Ons doel is om zoveel mogelijk woongeluk te creëren bij jou. Dat doen wij door de kennis die wij in al bijna 30 jaar hebben opgedaan te gebruiken om jou een spanplafond te leveren die precies bij je past.

Onze missie

Meer woongeluk bij jou creëren! Dreamplafonds biedt een totaalpakket aan van kennismaken tot meedenken, begeleiden, ontzorgen en service verlenen. Alle kennis die wij in huis hebben gebruiken wij om jou een plafond te leveren die precies bij je past.

Onze visie

Alle ontwikkelingen van de markt samenvoegen naar een optimaal plan en optimale uitvoering bij de klant waarin begeleiden voorop staat. Dreamplafonds onderzoekt continu de ontwikkelingen op de plafondmarkt en maakt hieruit een vertaalslag naar de klant waarbij ook eigen innovaties gebruikt worden om altijd het beste plan voor de klant te maken en te realiseren. Wij doen ons niet mooier voor dan dat we zijn en hanteren vaak de slogan; what you see is what you get.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
271
Peter te Hennepe, eigenaar van Dreamplafonds
Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Interesse? Laat een adviseur langskomen

Alles in huis voor een strak plafond

Wij streven ernaar één ruimte in één dag volledig klaar te maken. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want kwaliteit gaat wel voor snelheid.


Ervaren specialist in het plaatsen van spanplafonds

Gegarandeerd een kaarsrecht en
strak plafond. Met vijf jaar garantie!

Kom in contact