De Dreamplafonds aanpak | Dreamplafonds Arnhem
Home Dreamplafonds Onze aanpak

De Dreamplafonds aanpak

Ons doel is om een spanplafond te plaatsen die zo goed mogelijk bij jou en bij de ruimte past. Dat doen wij door een aanpak waarin maatwerk, aandacht en ontzorgen centraal staat. Onze klanten waarderen ons daarom met een 9,3 gemiddeld (410+ beoordelingen). Dreamplafonds heeft al 30 jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds en dat merk je terug in het eindresultaat. Wij plaatsen een spanplafond in 1 dag en laten de ruimte bezemschoon achter. Het eindresultaat? Een strak, duurzaam spanplafond dat lijkt op een perfect gestuct plafond. Doordat wij vooraf alles goed voorbereiden kost de montage slechts één dag en kunnen we de allerhoogste kwaliteit garanderen. We durven dan ook extra garantie te bieden tot 5 jaar!

1

Ontvang onze inspiratiemap

Wanneer je jouw gegevens achterlaat op de contactpagina ontvang je geheel vrijblijvend en gratis onze infomap binnen 48 uur. Jouw gegevens worden uitsluitend intern gebruikt.
2

Adviseur komt bij je langs

Ben jij overtuigd? Dan komt één van onze adviseurs graag bij jou langs om jouw wensen te inventariseren en een plan te bepalen. Samen bepalen we wat wij voor jou kunnen betekenen.
3

Productie & montage

Wanneer alles duidelijk is kunnen wij beginnen met het maken van jouw nieuwe spanplafond. Vervolgens streven wij er naar 1 ruimte in 1 dag helemaal klaar te maken.

Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Klantenservice

Kost het veel ruimte? Ik heb niet zo’n hoge kamer

Bij Dreamplafonds hebben we slechts 3,5 centimeter constructieruimte nodig voor het plaatsen van een spanplafond. Meer kan natuurlijk ook, als u een verlaagd plafond wilt.

Hoe lang duurt het monteren van een spanplafond?

Bij Dreamplafonds streven we ernaar een spanplafond in één dag te plaatsen. Lukt dit niet, dan werken onze monteurs de volgende dag gewoon weer verder. Want de kwaliteit van jouw nieuwe plafond staat bij Dreamplafonds centraal!

Mijn plafond is krom en gescheurd, is dat een probleem?

Hoe krom of slecht uw bestaande plafond ook is, wanneer u kiest voor een spanplafond van Dreamplafonds dan wordt uw nieuwe plafond kaarsrecht en strak. Het spanplafond is vrijdragend en blijft elastisch, het kan dus nooit scheuren.


Neem contact op

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen