Home Dreamplafonds Referenties Referentie Mirjam Wiersma

Referentie Mirjam Wiersma

Beste Peter of Martin,

Afgelopen week heb ik een spanplafond laten plaatsen door Dreamplafonds. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Ik keek al 16 jaar tegen een plafond aan wat lelijk (woekering en vlekkerig) was gestukadoord en waar de nodige afdek doppen van elektriciteit te zien waren, storende elementen op een plafond. Ik hoorde over span plafonds en ben gaan googelen en kwam terecht bij Dream plafonds. Martin de verkoper gaf mij een geweldig advies, luisterde naar mijn wensen en kwam bij mij zeer enthousiast over. Vorige week is het plafond in zowel de woonkamer als gang vervangen. In twee en een halve dag is het plafond gespannen door Dennis en Barry. Twee betrouwbare, rustige, accurate, nette, vriendelijke en getalenteerde werkers. Ik heb met eigen ogen gezien dat het een arbeidsintensieve klus is er gaat veel maat en meetwerk aan vooraf voordat een plafond gespannen kan worden. Nu begrijp ik waarom dit een kostbare aangelegenheid is, het is het geld meer dan waard. Voordeel is dat mijn leidingen keurig zijn weggewerkt met een koof, ik een prachtige lichthoek heb van warm led verlichting onder het plafond, geluiddempend is, woonkamer is akoestisch sterk verbetert en je niets meer terugziet van de doppen op het plafond.

Ook de nazorg was voortreffelijk, Dennis en Barry hebben geholpen met het terugzetten van het meubilair, aansluiten van de tv aanvegen van de stoep, complimenten aan deze twee mannen.

Ik ben een zeer tevreden klant en zal dit zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Wiersma

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
335
Bekijk onze reviews

Voor- en na fotos

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!