Uitmuntende service bij nieuw spanplafond | Dreamplafonds Arnhem
Home Dreamplafonds Service

Service

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogst haalbare resultaat. Een tevreden klant is de kern van Dreamplafonds.

Wat merk jij van het plaatsen van het nieuwe plafond?

Voor het plaatsen van een spanplafond

Voordat wij jouw nieuwe plafond kunnen monteren is het belangrijk dat jij de kleine spullen uit de ruimte haalt. Denk bijvoorbeeld aan vazen en schilderijen. Wij dekken de grote spullen (denk bijvoorbeeld aan banken, tafels en andere meubels) af met kleden zodat er niets mee kan gebeuren. Deze kun je dus laten staan.

Tijdens het plaatsen van een spanplafond

Wanneer alle kleine spullen veiliggesteld zijn en de grote meubels met kleden zijn afgedekt, kunnen wij beginnen met de montage van jouw nieuwe plafond. Hiervoor hoef je niet zelf aanwezig te zijn als dat niet uitkomt. Je kunt dus gerust iets anders gaan doen.

Na het plaatsen van een spanplafond

Na de montage ruimen we de kamer weer netjes op zodat jij niet met de rommel achterblijft. Wij helpen met het terugplaatsen van de meubels indien deze zijn verplaatst en halen de doeken er weer af. We zullen de ruimte bezemschoon achterlaten zodat jij direct kan genieten van het nieuwe plafond.

Een spanplafond in 1 dag

Wij streven er naar om een spanplafond in 1 dag te monteren. Hiermee bedoelen we niet dat wij jouw volledige huis binnen 1 dag kunnen voorzien van een nieuw plafond, maar één ruimte in één dag.  Wij werken vaak in teams van 2 monteurs, samen kunnen deze 2 monteurs in 2 dagen bijvoorbeeld een nieuw spanplafond monteren in jouw woonkamer en keuken. Oftewel, 1 spanplafond in 1 dag. Dit kunnen wij door een goede voorbereiding te treffen en het spanplafond klaar voor montage te maken.

5 jaar garantie op jouw spanplafond

Wij zijn al jaren lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (C.B.W.). In samenspraak met de consumentenbond hebben zij algemene voorwaarden opgesteld die de consument beschermen inzake o.a. garantie, levering en betaling. Wij conformeren ons niet alleen met deze algemene voorwaarden maar gaan een stapje verder, wij bieden namelijk 5 jaar garantie op jouw nieuwe spanplafond in plaats van 3 jaar. Dat doen wij omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit.

Inspiratiemap

In de inspiratiemap vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken voor jouw nieuwe plafond. In de inspiratiemap vind je meer uitleg over onze aanpak, de mogelijkheden voor een nieuw spanplafond per ruimte en een overzicht van enkele before en after foto’s van spanplafonds waar we trots op zijn, antwoorden op enkele veel gestelde vragen en een flyer van de C.B.W.
 

Meer informatie?

U kunt ons altijd bellen, mailen, appen om uw vraag bij ons neer te leggen. Samen kunnen we dan overleggen welke actie we het beste kunnen nemen naar de gewenste oplossing. Wij komen graag eens bij je langs voor een gratis intakegesprek, zodat we samen jouw wensen kunnen doornemen en een plan kunnen maken.

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen