Home Dreamplafonds Service 5 jaar garantie

5 jaar garantie op jouw nieuwe spanplafond

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Hoe werkt onze 5 jaar garantie regeling

In tegenstelling tot de meeste organisaties bieden wij niet 3 jaar garantie op een nieuw spanplafond, maar wij bieden 5 jaar garantie op jouw nieuwe plafond.

  • 5 Jaar: 100% garantie

Wij zijn al jaren lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (C.B.W.). In samenspraak met de consumentenbond hebben zij algemene voorwaarden opgesteld die jou als consument beschermen inzake o.a. garantie, levering en betaling. De C.B.W. hanteert een garantie van 3 jaar. Wij vinden het echter belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade en daarom verlengen wij deze 3 jaar tot maar liefst 5 jaar. Kortom, wij bieden 5 jaar volledige garantie op jouw nieuwe spanplafond omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en expertise. Hoe werkt dit precies?

 

Tot en met vijf jaar na factuurdatum:

De kosten van reparatie, resp. vervanging, met inbegrip van de vracht- en voorrijkosten, komen volledig voor rekening van de ondernemer. Tot en met het vijfde jaar na factuurdatum hoef jij je dus geen zorgen te maken om de kosten voor reparatie en vervanging. Dit is voor jou veel gunstiger dan alleen fabrieksgarantie of alleen montagegarantie.

 

Recht op vervanging

Wanneer de schade redelijkerwijs te herstellen is, dan heb je als afnemer geen recht op vervanging. Wij zullen ervoor zorgen dat hier een eerlijke beslissing over genomen wordt.

Vragen over onze garantie?

Heeft u meer vragen over onze garantie op jouw nieuwe plafond? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Direct naar:

Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
271
Peter te Hennepe, eigenaar van Dreamplafonds
Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Interesse? Laat een adviseur langskomen

Alles in huis voor een strak plafond

Wij streven ernaar één ruimte in één dag volledig klaar te maken. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want kwaliteit gaat wel voor snelheid.


Ervaren specialist in het plaatsen van spanplafonds

Gegarandeerd een kaarsrecht en
strak plafond. Met vijf jaar garantie!

Kom in contact