Home Dreamplafonds Service 5 jaar garantie

5 jaar garantie op jouw spanplafond

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Dreamplafonds biedt extra lange garantie

Als je een spanplafond wilt kopen dan bieden vrijwel alle leveranciers 3 jaar garantie. Zij volgen de voorwaarden opgesteld door de Centrale Branchevereniging Wonen (C.B.W.) in samenspraak met de consumentenbond. Dreamplafonds is ook C.B.W. erkend, maar wij bieden je maarliefst 5 jaar garantie. Waarom? Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en willen daarnaast ook niet dat jij je zorgen hoeft te maken over mogelijke schade. Daarom bieden we geen 3, maar 5 jaar lang 100% garantie. Geen gekke voorwaarden. Gewoon 5 jaar garantie.

Hoe werkt onze 5 jaar garantie regeling?

De kosten van reparatie, resp. vervanging, met inbegrip van de vracht- en voorrijkosten, komen volledig voor rekening van Dreamplafonds tot en met het vijfde jaar na factuurdatum. Tot en met het vijfde jaar na factuurdatum hoef jij je dus geen zorgen te maken om de kosten voor reparatie en vervanging. Dit is voor jou veel gunstiger dan alleen fabrieksgarantie of alleen montagegarantie.

Recht op vervanging

Wanneer de schade redelijkerwijs te herstellen is, dan heb je als afnemer geen recht op volledige vervanging. Wij zullen ervoor zorgen dat hier een eerlijke beslissing over genomen wordt en staan al 30 jaar bekend om onze eerlijkheid en goede service.

Vragen over onze garantie?

Heeft u meer vragen over onze garantie op jouw nieuwe plafond? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Direct naar:

Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
325
Bekijk onze reviews
Peter te Hennepe, eigenaar van Dreamplafonds
Dreamplafonds is bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Interesse? Laat een adviseur langskomen

Alles in huis voor een strak plafond

Wij streven ernaar één ruimte in één dag volledig klaar te maken. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want kwaliteit gaat wel voor snelheid.


Ervaren specialist in het plaatsen van spanplafonds

Gegarandeerd een kaarsrecht en
strak plafond. Met vijf jaar garantie!

Kom in contact

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!