Dreamplafonds biedt 5 jaar garantie | Dreamplafonds Arnhem
Home Dreamplafonds Service 5 jaar garantie

5 jaar garantie op jouw spanplafond

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogst haalbare resultaat.

Dreamplafonds biedt extra lange garantie

Als je een spanplafond wilt kopen dan bieden vrijwel alle leveranciers 3 jaar garantie. Zij volgen de voorwaarden opgesteld door de Centrale Branchevereniging Wonen (C.B.W.) in samenspraak met de consumentenbond. Bij Dreamplafonds bieden wij je maarliefst 5 jaar garantie. Waarom? Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en willen daarnaast ook niet dat jij je zorgen hoeft te maken over mogelijke schade. Daarom bieden we geen 3, maar 5 jaar lang 100% garantie. Geen gekke voorwaarden. Gewoon 5 jaar garantie.

Hoe werkt onze 5 jaar garantie regeling?

De kosten van reparatie, resp. vervanging, met inbegrip van de vracht- en voorrijkosten, komen volledig voor rekening van Dreamplafonds tot en met het vijfde jaar na factuurdatum. Tot en met het vijfde jaar na factuurdatum hoef jij je dus geen zorgen te maken om de kosten voor reparatie en vervanging. Dit is voor jou veel gunstiger dan alleen fabrieksgarantie of alleen montagegarantie.

Recht op vervanging

Wanneer de schade redelijkerwijs te herstellen is, dan heb je als afnemer geen recht op volledige vervanging. Wij zullen ervoor zorgen dat hier een eerlijke beslissing over genomen wordt en staan al 30 jaar bekend om onze eerlijkheid en goede service.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen

Vragen over onze garantie?

Heeft u meer vragen over onze garantie op jouw nieuwe plafond? Neem dan gerust contact met ons op.


Neem contact op
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen