Spanplafond van de hoogste kwaliteit | Dreamplafonds Arnhem
Home Dreamplafonds Service Kwaliteit

Spanplafonds van de beste kwaliteit

Bij Dreamplafonds gaan we altijd voor de allerhoogste kwaliteit. Wij richten ons niet alleen op een foutloze en snelle montage, maar op het gehele proces: van voorbereiding tot montage tot nazorg. In het hele proces vinden we de communicatie erg belangrijk, we zijn betrokken en houden de lijnen zo kort en persoonlijk mogelijk.

Een goed begin is het halve werk

Kwaliteit begint met kennis van de materialen en de toepassingsmogelijkheden bij de klant bepalen. Hierin is het analyseren van wat de klant uiteindelijk wil erg belangrijk om een plan samen te stellen die bij de klant past en voor een lange termijn gebruikt kan worden. Daarom stellen wij graag voor jou een verlichtingsplan op, denken we mee over de gewenste woonsituatie op de langere termijn (of je bijvoorbeeld wilt verbouwen) en geven we advies over audio en akoestiek. Een plafond is enorm belangrijk voor de sfeer binnen jouw woning en daarom proberen wij deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wens.

Hierna is een gedegen werkvoorbereiding erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er tijdens de montage nergens concessies gedaan worden vanwege tijdsdruk of wat dan ook. Een bedrijf waarbij de materialen onder de beste omstandigheden voorbereid worden is cruciaal en gebruik 1e klas materialen zijn een pré.

Een snelle montage, maar we kiezen altijd voor kwaliteit

Als de voorbereidingsfase is afgerond kunnen we jouw nieuwe spanplafond plaatsen. Daarbij is het belangrijk om goed geschoolde en ervaren monteurs in dienst te hebben die communicatief sterk zijn en snel kunnen schakelen bij onverwachte situaties of veranderingen of aanpassingen. In de spanplafond wereld worden 3 technieken gebruikt die we alle drie beheersen. We passen de techniek toe die het meest geschikt is voor de situatie. Dreamplafonds bestaat al bijna 30 jaar en door de jaren heen hebben we kennis en ervaring opgedaan om een spanplafond in één dag te plaatsen. Maar als dat een keer niet lukt, komen we de volgende dag terug! Want kwaliteit staat bij ons boven snelheid.

Altijd goede service

Bij Dreamplafonds zetten we jouw woongenot centraal. Daarom willen wij niet dat jij met vragen blijft zitten. We geven je altijd de informatie die nodig is en je kunt ons natuurlijk bellen als je vragen hebt. Wij zijn daarnaast zo overtuigd van onze kwaliteit dat we 5 jaar garantie bieden. Een spanplafond van Dreamplafonds is namelijk gemaakt van alleen de meest hoogwaardige materialen en proberen ieder spanplafond zo perfect mogelijk te laten aansluiten bij de sfeer die jij graag wilt creëren.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen

Overtuigd van onze kwaliteit?

Wij zijn al bijna 30 jaar de expert in het plaatsen van spanplafonds. Wij komen dan ook graag vrijblijvend een keer bij je langs om jouw wensen door te nemen.


Afspraak maken
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen