Home Dreamplafonds Service Schone oplevering

Oplevering zonder zorgen

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogste haalbare resultaat. Een tevreden klant is de kern van Dreamplafonds. Daarom proberen wij je zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat merk jij van het plaatsen van het nieuwe plafond?

Voor het plaatsen van een spanplafond

Voordat wij jouw nieuwe plafond kunnen monteren is het belangrijk dat jij de kleine spullen uit de ruimte haalt. Denk bijvoorbeeld aan vazen en schilderijen. Wij dekken de grote spullen (denk bijvoorbeeld aan banken, tafels en andere meubels) af met kleden zodat er niets mee kan gebeuren. Deze kun je dus laten staan.

Tijdens het plaatsen van een spanplafond

Wanneer alle kleine spullen veiliggesteld zijn en de grote meubels met kleden zijn afgedekt, kunnen wij beginnen met de montage van jouw nieuwe plafond. Hiervoor hoef je niet zelf aanwezig te zijn als dat niet uitkomt. Je kunt dus gerust iets anders gaan doen.

Na het plaatsen van een spanplafond

Na de montage ruimen we de kamer weer netjes op zodat jij niet met de rommel achterblijft. Wij helpen met het terugplaatsen van de meubels indien deze zijn verplaatst en halen de doeken er weer af. We zullen de ruimte bezemschoon achterlaten zodat jij direct kan genieten van het nieuwe plafond.

Direct naar:

Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
325
Bekijk onze reviews
Peter te Hennepe, eigenaar van Dreamplafonds
Dreamplafonds is bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Interesse? Laat een adviseur langskomen

Alles in huis voor een strak plafond

Wij streven ernaar één ruimte in één dag volledig klaar te maken. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want kwaliteit gaat wel voor snelheid.


Ervaren specialist in het plaatsen van spanplafonds

Gegarandeerd een kaarsrecht en
strak plafond. Met vijf jaar garantie!

Kom in contact

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!