Jouw spanplafond netjes opgeleverd | Dreamplafonds Arnhem
Home Dreamplafonds Service Schone oplevering

Oplevering zonder zorgen

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Dat proberen wij te bereiken door zo goed mogelijk met je mee te denken, je zo goed mogelijk te adviseren, korte lijnen in de communicatie te houden en altijd te streven naar het hoogste haalbare resultaat. Een tevreden klant is de kern van Dreamplafonds. Daarom proberen wij je zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat merk jij van het plaatsen van het nieuwe plafond?

Voor het plaatsen van een spanplafond

Voordat wij jouw nieuwe plafond kunnen monteren is het belangrijk dat jij de kleine spullen uit de ruimte haalt. Denk bijvoorbeeld aan vazen en schilderijen. Wij dekken de grote spullen (denk bijvoorbeeld aan banken, tafels en andere meubels) af met kleden zodat er niets mee kan gebeuren. Deze kun je dus laten staan.

Tijdens het plaatsen van een spanplafond

Wanneer alle kleine spullen veiliggesteld zijn en de grote meubels met kleden zijn afgedekt, kunnen wij beginnen met de montage van jouw nieuwe plafond. Hiervoor hoef je niet zelf aanwezig te zijn als dat niet uitkomt. Je kunt dus gerust iets anders gaan doen.

Na het plaatsen van een spanplafond

Na de montage ruimen we de kamer weer netjes op zodat jij niet met de rommel achterblijft. Wij helpen met het terugplaatsen van de meubels indien deze zijn verplaatst en halen de doeken er weer af. We zullen de ruimte bezemschoon achterlaten zodat jij direct kan genieten van het nieuwe plafond.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen