Home Dreamplafonds Arnhem Team

Maak kennis met het team

Bij Dreamplafonds zijn wij pas tevreden als jij tevreden bent. Wij zijn een klein team waardoor we de lijnen kort kunnen houden, je een advies op maat kunnen geven en altijd vanuit onze passie met je mee willen denken.


Peter

Peter is in 1990 begonnen toen Dreamplafonds nog in Rheden zat. Hij is het eerste aanspreekpunt en regelt intern alle bedrijfsprocessen.

Martin

Martin is al 25 jaar de adviseur die bij je langs komt om de mogelijkheden te bespreken en een plan te maken voor de beste oplossing.

Gradus

Gradus werkt al 20 jaar bij de zaak. Inmiddels is hij met pensioen, maar werkt nog halve dagen in de werkvoorbereiding.

Dennis

Dennis is één van onze monteurs. Hij is van alle markten thuis, hij houdt van details en hij zet de puntjes altijd op de i bij het afwerken van jouw plafond.

Barry

Barry is een echte alleskunner uit de bouw. Hij zorgt naast de montage voor de werkverdeling en werkvoorbereiding. Ook bij hem zijn de puntjes op de i belangrijk.

Sung Min

Sung Min regelt binnen Dreamplafonds de administratieve, personele en organisatorische zaken zodat alles soepel blijft lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres