Peter te Hennepe | Spanplafond specialist | Dreamplafonds Arnhem
Home Team Peter

Peter

Peter is in 1990 begonnen toen Dreamplafonds nog in Rheden zat. Hij is het eerste aanspreekpunt en regelt intern alle bedrijfsprocessen.

Peter te Hennepe

Peter heeft bouwkunde gestudeerd en daarna het aannemersdiploma behaald. Zijn aspiraties waren om ooit voor zichzelf te beginnen met een vak dat aan de bouw gerelateerd is.

Na een aantal jaren bij een aannemer te hebben gewerkt en in de avonduren verder te hebben gestudeerd is hij in 1990 samen met zijn vader Dreamplafonds begonnen in Rheden.

Alle studies en cursussen werden aangegrepen om het vak eigen te maken en verder te ontwikkelen. Alle werkzaamheden werden zelf gedaan van reclame maken op beurzen tot aan montage.

In 2003 is zijn vader met pensioen gegaan. Sindsdien is hij het eerste aanspreekpunt naar de klanten en regelt intern alle zaken zodat alle bedrijfsprocessen soepel verlopen. Waar nodig springt hij nog bij in de montage.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen