Spanplafond met aansluitende raamdecoratie | Dreamplafonds Arnhem
Home Gordijnen en koven

Gordijnen en koven

Met de juiste raambekleding maak jij jouw kamer compleet. Door toepassing van koven zorgen we ervoor dat jouw gordijnen prachtig tot hun recht komen. Dreamplafonds heeft een ruim assortiment aan koven die we kunnen inbouwen in onze spanplafonds.

Veel gordijnen, inbetweens, vitrages etc. worden aan een rails opgehangen die aan het plafond worden bevestigd. Hierbij kan het mooier zijn om de rails verdekt weg te werken achter het plafond. De raamdecoratie sluit dan mooier aan bij het plafond. Wanneer je echter een wat meer uitgesprokener raamdecoratie hebt, mag dit dan juist wel gezien worden en kan het mooier zijn om de raamdecoratie aan een mooie roede op de muur te bevestigen. Voor elke type raamdecoratie hebben we een passende oplossing die we naadloos opnemen in jouw plafond.

Ook voor luxaflex, lamellen of shutters is er een passende oplossing

Lopen de ramen door tot aan het plafond? Dan is het mooi om een passende aansluiting te maken. Ook hierbij gebruiken we koven. En net als bij onze sierlijsten kun je kiezen uit talloze mogelijkheden: je bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt de adviseur van Dreamplafonds je graag verder met tips en advies.

Interesse?

Bel onze adviseur voor een persoonlijk advies:

  • Je eigen gordijnen naadloos opgenomen
  • Ruime keus uit inbouwmogelijkheden
  • Advies op maat voor jouw raambekleding
Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen