DreamPlafonds is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar gespecialiseerd is in het aanbrengen van  spanplafonds. Dreamplafonds werkt in heel Nederland.

De Dreamplafonds monteurs

Onze monteurs zijn professionals met ruime ervaring en respect voor de persoonlijke levenssfeer van onze klanten. Dat betekent dat we zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen, uw eigendommen netjes behandelen en dat we de overlast zo veel mogelijk proberen te beperken. We begrijpen dat het ingrijpend is om vreemde mensen in uw woning toe te laten, daarom kunt u er van op aan dat u zo min mogelijk hinder zult ervaren. Dus geen luide radio’s, rokende monteurs of andere ongemakken, onze mensen zorgen ervoor dat uw nieuwe plafond snel en zonder onnodige overlast gemonteerd wordt. De woning wordt door ons bezemschoon opgeleverd zodat u zo snel mogelijk kunt genieten onder uw nieuwe plafond.
Onze monteurs Gradus en Peter zijn ervaren vakmensen met meer dan 27 jaar ervaring. Zij hebben diverse opleidingen gevolgd  en beheersen het vak tot in de puntjes. Recent is Dennis er als nieuwe monteur bijgekomen.  Hij zal door onze ervaren monteurs intern worden opgeleid tot all round plafondspecialist.

Martin Kaper

Martin Kaper is degene die bij u thuis de plafondsituatie komt bekijken. Het is belangrijk dat hij kan zien hoe uw interieur er nu uitziet, wat uw smaak is, wat voor soort verlichting u hebt, hoe de lichtinval is, kortom, wat uw smaak is op interieurgebied. Op basis van uw wensen maakt hij een voorstel op maat. Martin heeft diverse opleidingen binnenhuis-architectuur gevolgd en is verantwoordelijk voor het adviesgedeelte. Kijk eens verder op onze profiel pagina

  • Familiebedrijf met meer dan 27 jaar ervaring
  • Geen luide radio’s of andere overlast
  • Bezemschone oplevering

DreamPlafonds monteursDreamPlafonds monteursDreamPlafonds monteursDreamPlafonds monteursDreamPlafonds monteursDreamPlafonds monteurs