Referenties van klanten van Dreamplafonds

Beste Peter of Martin,

afgelopen week heb ik een spanplafond laten plaatsen door de firma Dreamplafond. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Ik keek al 16 jaar tegen een plafond aan wat lelijk (woekering en vlekkerig) was gestukadoord en waar de nodige afdek doppen van elektriciteit te zien waren, storende elementen op een plafond. Ik hoorde over span plafonds en ben gaan googelen en kwam terecht bij Dream plafonds. Martin de verkoper gaf mij een geweldig advies, luisterde naar mijn wensen en kwam bij mij zeer enthousiast over. Vorige week is het plafond in zowel de woonkamer als gang vervangen. In twee en een halve dag is het plafond gespannen door Dennis en Barry. Twee betrouwbare, rustige, accurate, nette, vriendelijke en getalenteerde werkers. Ik heb met eigen ogen gezien dat het een arbeidsintensieve klus is er gaat veel maat en meetwerk aan vooraf voordat een plafond gespannen kan worden. Nu begrijp ik waarom dit een kostbare aangelegenheid is, het is het geld meer dan waard. Voordeel is dat mijn leidingen keurig zijn weggewerkt met een koof, ik een prachtige lichthoek heb van warm led verlichting onder het plafond, geluiddempend is, woonkamer is akoestisch sterk verbetert en je niets meer terugziet van de doppen op het plafond.

Ook de nazorg was voortreffelijk, Dennis en Barry hebben geholpen met het terugzetten van het meubilair, aansluiten van de tv aanvegen van de stoep, complimenten aan deze twee mannen.

Ik ben een zeer tevreden klant en zal dit zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Wiersma

________________________________________________________________________________________________

4 jaar geleden is bij ons een prachtig spanplafond geplaatst. Na 3 jaar ging de verlichting stuk en is de verlichting door een extern bedrijf vervangen. Na weer een jaar bleek dat het plafond rond een verlichting was beschadigd en het scheurtje werd zichtbaar naast de verlichting. Na 1 telefoontje werd de afspraak gemaakt om te komen kijken wat er precies aan de hand was. Zonder enig mokken of ja maar werd ons een nieuw plafond aangeboden met nieuwe verlichting. Zelfs een nieuwe dimmer kregen we erbij. Vakkundig werd een paar dagen later een compleet nieuw spanplafond perfect gemonteerd.

Om ondeskundig handelen te voorkomen hebben ze bij Dreamplafonds nu alles in eigen hand genomen, zodat alleen nog mensen met verstand van spanplafonds het werk uitvoeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij nu weer jaren lang plezier hebben van ons plafond.

Absoluut hulde voor Dreamplafonds Arnhem.

Groet Hans en Ineke (Maarssen).

________________________________________________________________________________________________

Door een lekkage stond er afgelopen week een aantal liter water op ons spanplafond welke ca. 10 jaar geleden door dreamplafonds is aangelegd. S’avonds een mailtje gestuurd en de volgende ochtend werden we al vroeg gebeld of ze binnen een uur langs konden komen. Binnen een half uurtje was het water verdwenen zonder enige schade. Perfecte service. Tot over maat van ramp lekte de zelfde avond nogmaals een aantal liter water op ons spanplafond. Na wederom een mailtje gestuurd te hebben stond dreamplafonds ook de volgende ochtend direct voor ons klaar. Gelukkig is er niets meer van beide lekkages te zien. Dank voor de snelle en vriendelijke service!

Elles en Bryan Huijgen

____________________________________________________________________________________________________________________________

Goedemiddag

Vandaag hebben ze een plafond bij ons gemaakt
Ben heel blij met het nieuwe plafond zal er zeker lang van gaan genieten
De jongens hebben keurig werk geleverd en alles netjes achter gelaten.
Ze waren ook bijzonder vriendelijk.
Bedankt Dennis en Bram?

Mario en Iabel van Loenen

_______________________________________________________________________________________________

Hierbij onze ervaring met het plaatsen van een dreamplafond in kamer en keuken.

Onze ervaring is erg goed en Dennis en Berry hebben geweldig werk geleverd. Het zijn ware kunstenaars. Wat een geweldig team hebben jullie. Van de voorbereiding met Martin tot de oplevering na twee dagen, is alles perfect gegaan en ziet het er geweldig mooi uit. Als Dennis en Berry nog een een kaasbroodje of worstenbroodje lusten, zijn ze altijd welkom!

Mensen, wat leveren jullie topwerk en wij hebben met open mond bekeken hoe jullie dit fiksten. Echt, jullie zijn topluitjes en leveren ware kwaliteit. Bedankt hiervoor.

Vriendelijke groeten,

Truus en Frits

________________________________________________________________________________________________

Beste Peter en Martin,

Bij mijn ouders zagen we voor het eerst een spanplafond. Dit zag er super uit en was toch wel erg gaaf om zelf ook te hebben. 🙂
Toen we ons eigen huisje gekocht hadden werd meteen de badkamer vernieuwd. “Wat zullen we met het plafond doen in deze kleine ruimte??”
Martin kwam een avondje praten en liet ons het een en ander zien. Roland was meteen enthousiast bij het zien van het staaltje met de kleur zwart hoogglans.
Ik had er nog een beetje mijn twijfels bij, maar heb me door Martin laten overtuigen. Het eindresultaat mag er zijn!
Onze ieniemienie badkamer lijkt veel ruimtelijker door het zwarte hoogglans plafond. We zijn er heel erg blij mee.
Bij een volgende verbouwing/renovatie zullen we zeker weer een spanplafond van Dreamplafonds in overweging nemen.
Naast keurig vakwerk staat Dreamplafonds ook nog eens voor een super service!

Groetjes,
Roland en Brechtje

________________________________________________________________________________________________

Als men de verschillende reviews leest, dan is er maar één conclusie mogelijk: goede wijn behoeft geen krans!!!

Voor het intakegesprek met Martin, de adviezen en achtergrondinformatie van Peter en last but not least de uitvoering van de werkzaamheden van mijn plafonds in badkamer en toiletruimte door Dennis en Barry heb ik ook maar één woord nodig: UITMUNTEND. Hartelijk bedankt DreamPlafonds Team.

Rolaf Cardozo

________________________________________________________________________________________________

Hallo Peter en Martin,

Niet te geloven. Je zou bijna van je stoel vallen. Heel mooi. Superblij. Ziet er zo goed uit. Kun je niet op alle foto’s laten zien. De wc is super. Het washok is super. Wat dacht je van de badkamer? Supermooi!
Bedankt Dennis voor je werk!

Groeten Peter en Monique.


 

Mijne Heren,

Via deze weg dank ik u hartelijk danken voor het geleverde, puike werk te Nieuwegein.
Geheel volgens beloften werd er een prima plafond in onze badkamer aangelegd en voldoet de verlichting aan onze verwachtingen en eisen.
De correcte, maar gelukkig ook gezellige, Dennis bleek een vakman.
Ik kon het dan ook niet laten u te noemen en roemen bij de leverancier van onze badkamer.

Complimenten!!

Kees


 

Beste Peter , Dennis, Martin,

23 okt. 7.00 uur, stikdonker,de wekker loopt af na een rusteloze nacht, de “spanning”bouwt zich op, wat staat me te wachten, wie staan er dadelijk voor de deur.
7.30 de bel gaat en er staan twee uiterst vriendelijke mannen voor de deur.
Dat zit alvast goed, dacht ik, en mijn gedachten werden werkelijkheid.
Even koffie en aan de slag.
Met verbazing heb ik, als nieuwsgierige, de werkzaamheden gevolgd, afgewisseld met gezellige gesprekjes, wat droge humor en ja hoe kun je er om heen, de Zwarte Pieten”discussie.
Om 16.15 zat het er voor die dag op.
Tot mijn verrassing bleef een bus achter en zelfs de sleutels werden mij toevertrouwd! Wat een uitdaging….een ritje maken in de “Dreambus”?
Nee toch maar niet!
24 okt. 7.30, daar staan mijn “vrienden “al weer.
Wat een fantastische werkers in een temperatuur ver boven normaal! En ik maar kijken hoe het allemaal in elkaar zit!
15.00 de bus wordt ingeladen, de meubels op zijn plaats, het werk is voltooid, met een fantastisch resultaat.
’s Avonds toch maar even plat op mijn rug, “uitrusten”(waarvan?)en staren naar een prachtig strak, licht plafond.
Peter, Dennis bedankt voor het mooie werk, en het prettig contact.
Martin, bedankt voor de adviezen en kom nog een keer een kopje koffie halen!Succes met jullie werk.
Groet, An


 

L.S.

Maandag j.l. is onze slaapkamer gerenoveerd door 2 medewerkers van uw bedrijf.
Mijn vrouw en ik willen U dankzeggen voor de wijze waarop zij de klus hebben geklaard.
Zoals was afgesproken, hadden wij de kamer leeggemaakt, zodat uw medewerkers ook gemakkelijk konden werken en
het weer werkte ook goed mee. Het is nagenoeg de gehele dag droog gebleven.
Het is een geweldig verschil met de oude situatie. Intussen ligt er ook nieuwe vloerbedekking en is alles weer ingericht.
Vannacht kunnen wij weer in ons vertrouwde bed gaan slapen.
Nogmaals hartelijk dank.

J.M.J.


 

Beste Peter, Dennis en Martin

Na een zeer prettig gesprek/kundig advies met Martin, zijn we in zee gegaan met Dreamplafonds. Totaal geen spijt. Samen e.e.a. doorgenomen wat er precies ging gebeuren. Peter waarschuwde ons al, dat het bloedheet zou worden. We hadden medelijden met Peter, die in de hitte moest werken. We staan nog steeds versteld hoe zo’n verschrikkelijk lelijk balkenplafond kan veranderen in een zo’n superstrak plafond. Zelfs nog mooier dan wij verwacht hadden!
Op ons verlanglijstje staat een nieuw plafond op de badkamer en het toilet. Als het zover komt, zijn jullie natuurlijk van de partij.

Nogmaals bedankt voor het echte vakwerk.

Hartelijke groeten,
Rob en Gerrie


 

Het plafond is prachtig geworden. Daar ben ik heel blij mee.
De drie mannen hebben fantastisch goed gewerkt. Bovendien waren ze heel aardig en behulpzaam. Het werk is razend snel gedaan.
Om 8.30 uur stonden zij voor de deur. Om 16.00 uur was alles klaar. De boel stond weer op z’n plaats en alle rommel was keurig opgeruimd.
Ik had er natuurlijk wel tegenop gezien, maar alles viel reuze mee. En het resultaat is fantastisch.
Wanneer er dingen zijn die ik niet goed vind zeg ik het, maar als het wel goed is moet het ook gezegd worden.
Bedankt voor je medewerking.

Vriendelijke groet,
Nardie


 

Hierbij willen wij onze complimenten overbrengen op de vakkundige wijze waarop Dennis vandaag bij ons in de badkamer perfect werk heeft afgeleverd. buiten zijn nauwkeurigheid is hij ook een visitekaartje voor jullie. Topwerk, en jullie hebben er een ambassadeur bij.
Emiel En Hilde


 

Beste Peter.
Zo blij dat je direct Gradus gestuurd hebt die het zojuist professioneel heeft opgelost. En dat speciaal op deze moeilijke dag.
En dan dit er nog bij pffff.  Wat een ellende tegelijk maar dit tenminste opgelost.
Verzekering gebeld. Klojo’s vergoeden niet omdat het een lekkende kitnaad was. Bizar.
Maar doet er niet toe. Ik ben geholpen. Geweldige service opnieuw.
Ik hoop dat ik vroeger in mijn beroep als uroloog dezelfde service gaf. Men zegt van wel gelukkig.
Er zijn nog ouderwetse mensen die hun woord nakomen.
Met groeten
Tom


 

Wij willen onze grote dank uitspreken voor het vakwerk van Gradus, Dennis en Barry. Ons spanplafond is supermooi geworden!!! We kregen ter plekke deskundig advies. Er werd keihard gewerkt. Petje af om in zulke temperaturen te moeten werken en in zo’n korte tijd zoveel werk te verzetten!
Jij ook bedankt voor je advies en het prettige contact! We kunnen jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Hartelijke groet, ook aan de andere mannen!
René&Tineke


 

Vandaag is er een spanplafond gerealiseerd in onze badkamer super netjes afgewerkt met hele mooie spots er in.
Wij willen de monteur hier voor hartelijk bedanken ook heeft hij alles netjes afgedekt zelfs de trap.
Grandioos bedankt de Hr de Bruin


We kunnen niet anders zeggen dan vakwerk door mensen die achter hun werk staan en er ook plezier aan beleven, nou dat doen wij ook. Hard werkend en met deskundigheid het werk door jullie verricht (het brood zat aan het eind van de middag nog grotendeels in je trommeltje), het werk ging vóór. We wensen jullie bedrijf alle goeds toe, maar dat zal best lukken als jullie met deze kwaliteit en inzet blijven werken.

Met vriendelijke groeten van, Fam. J. van der Horst Loosdrecht


Via deze weg dank ik u hartelijk danken voor het geleverde, puike werk op Velduil 18, te Nieuwegein. Geheel volgens beloften werd er een prima plafond in onze badkamer aangelegd en voldoet de verlichting aan onze verwachtingen en eisen. De correcte, maar gelukkig ook gezellige, Dennis bleek een vakman. Ik kon het dan ook niet laten u te noemen en roemen bij de leverancier van onze badkamer: Badkamers Woerden BV Complimenten!!

Kees van Wijk


Hallo Peter en Martin,

Niet te geloven. Je zou bijna van je stoel vallen. Heel mooi. Superblij. Ziet er zo goed uit. Kun je niet op alle foto’s laten zien. De wc is super. Het washok is super. Wat dacht je van de badkamer? Supermooi!

Bedankt Dennis voor je werk, groeten Peter en Monique.


Hallo Peter

Wij zijn er heel erg blij mee en zitten hand in hand te genieten van onze nieuwe kamer. Nog hartelijk bedankt. Heel veel groeten aan Gradus en Martin

Vriendelijke groeten, Tonnie van Impelen


Na eerder positieve ervaringen met Dreamplafonds besloten wij terug met hun in zee te gaan. Toen ik te horen kreeg dat we dezelfde monteurs kregen namelijk Peter en Gradus die ook voorheen onze plafonds  gemaakt hadden, had ik er alle vertrouwen in. Nu betrof het de woonkamer  en de hal. De ruimte had verschillende nissen, een trapgat, een glazen wand, een verlaagd plafond en een lichtbak. Alles is perfect en tot in de puntjes afgewerkt. Ik had trouwens niet anders van hun verwacht. Het geheel heeft een sjieke uitstraling. Wij zijn heel blij met ons nieuwe plafond.

Annie en Jan Herijgers, Bleiswijk


Vandaag was het dan zover onze droom plafond zou geplaatst worden. Vol bewondering hebben we gekeken naar het vakmanschap en precisie waarop dit werd gedaan. Hard doorwerken en dat in een tropische temperatuur daarop zeggen wij in Maastricht “CHAPEAU”. Al jullie advies , kundigheid en vriendelijkheid hebben wij enorm gewaardeerd en het eindresultaat is dan ook verbluffend mooi geworden. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen die ook een mooie plafond willen hebben daar kunnen jullie van op aan.
Dus nogmaals bedankt voor het feit : That you made our DREAM (plafond) come true.

Groetjes oet Mestreech, Miralda & Michel


t.a.v. dhr. P. te Hennepe en medewerkers,

Nog niet zo lang geleden is er bij ons een Dreamplafond geplaatst. We zijn hier meer dan tevreden over. Het begon al met de enthousiaste verkoopadviseur Martin die ons een aantal verfrissende mogelijkheden aan de hand deed om van ons plafond een echt Dreamplafond te maken. Spoedig daarna kon het plafond worden geplaatst. De monteurs Peter en Gradus waren er al zeer vroeg in de morgen. Dit brengt met zich mee dat zij zeer vroeg van huis vertrekken aangezien zij in geheel Nederland werken. Ik heb zelden mensen meegemaakt die zo hard en vakkundig werken waarbij zij rekening houden met de persoonlijke wensen van de klant en respect hebben voor zijn/haar inboedel. Wij zijn kritische consumenten maar Peter en Gradus zijn voor zichzelf het meest kritisch. Een hoge mate van perfectie wordt bereikt bij het plaatsen van het plafond. Verder zijn het gewoon erg aardige mensen die hard werken en weinig pauzeren. Het werk gaat voor en moet snel goed en vakkundig af. Daar zijn beiden dan ook ruimschoots in geslaagd. Ook de service is bijzonder goed en boven verwachting. Wij kunnen alle toekomstige klanten uit eigen ervaring deze firma van harte aanbevelen.


We wensen Dreamplafonds alle succes toe voor de toekomst en willen hen nogmaals bedanken voor de geweldige manier van plaatsen van het plafond en de service.

Met vriendelijke groeten, Karel en Sytske


Goedemiddag,

Vandaag is bij ons een spanplafond geplaatst in de badkamer. Prachtig geworden! Mijn complimenten aan de monteur!!! Vakmanschap!

Hartelijk dank voor het prettige contact. Vriendelijke groet, Eugénie


‘Alles is perfect en tot in de puntjes afgewerkt.’


Hoi Peter.

Wij willen je hartelijk bedanken voor de goede service.

Met vriendelijke groet, Gerrie en Henk


Geachte heer Te Hennepe,

Uw firma heeft ons in september  een offerte gemaakt voor twee “Dream Plafonds” inclusief 9 ingebouwde spotjes, voor onze zitkamer en eetkamer, van respectievelijk 36 en 14 m2. In november hebt u beide plafonds plus spotjes geplaatst. Uw werk was professioneel, deskundig en geheel volgens de eerder gemaakte afspraken dus tot onze volle tevredenheid. Zonder vertraging en zonder onnodige rompslomp hadden wij binnen twee dagen waar we om gevraagd hadden: twee Dream  Plafonds ! Geheel in overeenstemming met de offerte.
Helaas deed zich in december een probleempje voor waardoor er extra service nodig was en extra kosten ontstonden. Het doet mij een groot genoegen dat uw firma niet alleen die service heeft geleverd, maar ook de extra kosten voor zijn rekening heeft genomen. Juist op een dergelijk moment realiseer je pas wat het betekent om met een betrouwbare firma, die service hoog in het vaandel heeft, zaken te doen. Ik dank u nogmaals voor uw plafonds en de service die u aan ons hebt verleend.

Met een vriendelijke groet, Ocke Schuttevaer


Beste Peter,

Vandaag hebben Dennis en Gradus de plafonds gemonteerd!
Yes, we zijn meer dan tevreden, perfect resultaat.
Peter, je kunt trots zijn op zulke goede vaktechnische personeelsleden.
Knap stukje vakwerk hebben zij verricht.

Hartelijke groet vanuit Houten, Marco en Petra van Essen


Geachte Peter,

Gisteren is mij nog iets opgevallen, in positieve zin. We hebben veel bezoek gehad,
allemaal nieuwsgierig en allemaal vol bewondering en “hoe kunnen ze dat toch doen “.
Best leuk.  Maar ik hou van muziek, en de Bosespeakertjes staan in de koven, dus vlak
onder het nieuwe plafond. Ik heb een CD opgezet van Elgar vanwege de sterk
wisselende muziek, en jawel hoor : er is geen spoor kwaliteitsverlies te horen.
Ook mijn piano klinkt goed. Toch ook weer een goed aspect van jullie product en arbeid.

Nogmaals waardering en dank, Miep en Willem


Heren,

Ik moet toch zeggen dat we erg tevreden zijn over de door U en de mannen geleverde prestatie. Het is prachtig, vinden de buren ook, en zeker ‘s avonds kan ik er met veel verwondering naar kijken. Al het licht wordt dan weerkaatst en dat hadden we dus nog nooit gezien.Alles staat weer op zijn plaats mede dank zij mijn dochters. Kortom : wat een vakmanschap en wat een toewijding van de mannen !

Heel veel dank.  o ja, waren de asperges goed ? groeten, Mr. Dr. W.A.van Deurzen, Weert


‘Je kunt trots zijn op zulke goede vaktechnische personeelsleden.’