Spanplafond in 1 dag | Dreamplafonds
Home Plafond in 1 dag

Plafond in 1 dag

Dreamplafonds monteert een spanplafond strak onder jouw bestaande plafond zodat er geen ingrijpende verbouwing nodig is. Wij streven ernaar één ruimte in 1 dag klaar te maken. Zo ervaar jij zo weinig mogelijk 'overlast'.

Plafond vervangen in 1 dag

Een krom of slecht plafond kan snel verleden tijd zijn! Want hoe slecht jouw plafond ook is, met een spanplafond van Dreamplafonds vervangen wij jouw huidige plafond al binnen 1 dag. Of het nou een spanplafond is voor de badkamerkeuken, slaapkamerwoonkamer of voor op kantoor, bij Dreamplafonds streven we er altijd naar om een spanplafond binnen 1 dag te plaatsen. Dat kunnen wij waarmaken door 30 jaar ervaring en een goede voorbereiding. Wij maken alle elementen al montageklaar en kunnen de dag zelf daarom erg snel te werk gaan.

Zonder hak- of breekwerk

Jouw huidige plafond laten we vaak gewoon zitten. Het is daarom niet nodig om jouw oude plafond er uit te slopen. Dat scheelt tijd en geld. Wij kunnen jouw nieuwe plafond zonder problemen onder jouw bestaande plafond spannen en hebben hiervoor slechts 3,5 cm constructieruimte nodig. Jouw meubels kun je gewoon laten staan. Alleen kleine voorwerpen moeten even opgeborgen worden. Wanneer we klaar zijn met het plaatsen van het plafond dan laten we wij de ruimte bezemschoon achter en zorgen we dat alles weer op de juiste plek staat. Kortom: een nieuw plafond in 1 dag, zonder rommel of gedoe.

Spanplafond van Dreamplafonds

Dreamplafonds is al 30 jaar dé specialist in spanplafonds. Doordat we werken met de allerbeste materialen en met zeer ervaren monteurs die passie hebben voor hun vak zorgen we ervoor dat jouw nieuwe plafond eruit ziet als een perfect gestuct plafond. Een spanplafond van Dreamplafonds is van de allerbeste kwaliteit.

Spanplafond volledig op maat

Je kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichting. Zo kunnen wij jouw nieuwe plafond helemaal aanpassen naar jouw wens. Wij zullen je altijd een persoonlijk advies geven vanuit de kennis en ervaring die wij de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan. Onze adviseur komt graag eens met je in contact voor advies en een prijsopgave.

Wat kost een spanplafond in 1 dag?

Voor een nieuw plafond in 1 dag betaal je bij ons niet meer dan normaal. Wij streven er altijd naar een ruimte binnen 1 dag op te leveren. Bij Dreamplafonds roepen we echter niet zomaar een prijs per m². Een eerlijke en onderbouwde prijs is volgens ons namelijk beter voor beide partijen. Wil jij weten wat het kost om in 1 dag een nieuw spanplafond bij jou thuis of op kantoor te laten plaatsen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder!

Meer lezen

Wil jij een strak nieuw plafond in 1 dag?

Wil jij een strak nieuw plafond in 1 dag? Kies dan voor een spanplafond van Dreamplafonds! Wij gaan alleen voor de allerhoogste kwaliteit en geven je graag persoonlijk advies.

Kom in contact!
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Benieuwd naar de resultaten?


Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen