Home Plafond renovatie

Renovatie met een spanplafond

De renovatie van jouw huis is een ingrijpend proces, er komt veel op je af en er moeten veel beslissingen worden genomen. De keuze voor een nieuw plafond is vaak een belangrijk onderdeel van een verbouwing. Dreamplafonds denkt graag met jou mee om jouw nieuwe plafond in te passen in jouw verbouwingsplannen.

Wat doen we met het plafond?

Bij het renoveren van een huis worden er nog wel eens muren verplaatst of weggehaald of er worden van 2 kamers één gemaakt. Muren worden gestuukt en de vloer weer mooi egaal gemaakt maar wat doe je met het plafond? Hoe los je het hoogteverschil op of wat doe je met de gaten waar de muren hebben gestaan? Hiervoor heeft Dreamplafonds verschillende oplossingen waarmee alle oneffenheden weggewerkt worden. Eventuele loshangende plafonds worden gefixeerd of verwijderd, gaten luchtdicht gemaakt en eventueel geïsoleerd. Hierdoor zijn er geen tochtlekken en kan er geen puin meer naar beneden komen.

Een plafondrenovatie is niet niks, daarom geven we je graag advies

Wij nemen jouw renovatie heel serieus en snappen dat de metamorfose die jij voor ogen hebt goed en vakkundig uitgevoerd moet worden zodat jij er jarenlang plezier van hebt. Plannen en voorbereiding is hierin essentieel. Dreamplafonds denkt graag met jou mee. Een bezoek van onze adviseur is een eerste stap: hij helpt jou graag om samen met jou een plan te maken waarbij rekening wordt gehouden met verlichting, kleurstelling, afwerking en de indeling van uw interieur.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
335
Bekijk onze reviews

Benieuwd naar de resultaten?


Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!