Ontdek de voordelen van een Dreamplafond, een snelle en duurzame oplossing

Een spanplafond van Dreamplafonds is voor de meeste probleemplafonds de beste oplossing. Hoe slecht uw plafond ook is, of u een hoge, vochtige, lage ruimte hebt of een ander uitdagend plafondprobleem hebt, Dreamplafonds zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van een nieuw en perfect plafond. Zonder hak- en breekwerk, luide radio’s of andere ongemakken. Onze spanplafonds kunnen ook gemonteerd worden op schuine wanden of schuine plafonds, bijvoorbeeld op een zolder. Onze spanplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een Dreamplafond dat aansluit bij uw smaak. Uiteraard kunnen we ook verlichting en ornamenten aanbrengen.

Kwaliteit en garantie

gereedschapOnze vakmensen zijn gespecialiseerd in het monteren van spanplafonds: het timmerwerk, het aanleggen van elektra, het spannen en afwerken voeren wij allemaal zelf uit, tot volle tevredenheid van onze klanten.

We maken gebruik van bewezen technologie en hebben meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van lastige plafondproblemen, daarom kunt u erop rekenen dat we ook voor uw plafond een passende oplossing hebben. En de kwaliteit van onze spanplafonds is gegarandeerd voor 5 jaar (3 jaar C.B.W. en 2 jaar door ons).

 Met een spanplafond van Dreamplafonds geniet u nog meer van uw woonkamer, keuken of badkamer!

  • Snelle en schone montage
  • 1 team voor alle werkzaamheden
  • Bezemschone oplevering zonder afval

DreamPlafonds spanplafonds studeerkamerDreamPlafonds spanplafonds slaapkamerDreamPlafonds monteursDreamPlafonds spanplafonds woonkamer