Een schoon plafond, ook in de badkamer

De badkamer is de plek waar we de zorgen van de dag van ons afspoelen en onze gezondheid centraal staat. Vanzelfsprekend wilt u er zeker van zijn dat uw badkamer een gezonde en schone ruimte is waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Met een Dreamplafond bent u verzekerd van een schone en stijlvolle oplossing waar u jarenlang plezier van hebt.

Hoogglans in verschillende kleuren

Ook in de badkamer willen we zelf bepalen wat voor sfeer we willen. Met onze DreamPlafonds kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Vooral de hoogglansplafonds voelen zich bijzonder thuis in de badkamer.

Makkelijk schoon te houden

Een Dreamplafond is vochtbestendig, daarom is het de perfecte oplossing voor uw badkamer of andere vochtige ruimtes. Uiteraard wilt u in de badkamer gemakkelijk kunnen schoonmaken. Een Dreamplafond is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, u bent dus eenvoudig verzekerd van een hygiënisch schone badkamer.

DreamPlafonds badkamerDreamPlafonds badkamerDreamPlafonds badkamerDreamPlafonds badkamerDreamPlafonds badkamerDreamPlafonds badkamer