Syteemplafond passé

Winkelruimte, magazijn of kantoor aan huis: een frisse werkomgeving is belangrijk. Als ondernemer wilt u een verzorgde en inspirerende werkplek, het systeemplafond heeft zijn langste tijd gehad. Een gezonde en verzorgde werkruimte zorgt voor meer werkplezier en een strak en fris plafond hoort daarbij. Ook voor uw bedrijf heeft Dreamplafonds de ideale oplossing: snel, schoon en representatief. Ook een verlaagd plafond hoort tot de mogelijkheden.

Snel weer aan de slag

Als ondernemer wilt u zo snel mogelijk weer aan het werk, daarom garandeert Dreamplafonds een snelle en schone montage. Wij zorgen voor een bezemschone oplevering zonder afval, u bent dus snel weer in business. Dreamplafonds voert alle werkzaamheden zelf uit, onze eigen gekwalificeerde vakmensen verzorgen alle werkzaamheden. Onze belofte: één telefoonnummer voor alle afspraken en geen vreemde mensen over de vloer. Dat werkt wel zo prettig.

Maatpak voor kantoorvilla, winkel of magazijn

Elke onderneming vraagt om een eigen oplossing, daarom zijn er Dreamplafonds in verschillende smaken: u hebt de keus uit eindeloos veel kleuren en praktische oplossingen voor gordijnen, leidingen en verlichting. Daarom voelt een spanplafond zich thuis in een strak designkantoor maar ook in een magazijn of een klassieke kantoorvilla.

Uw spanplafond wordt speciaal voor u gemaakt: u kiest het materiaal en de kleur, wij zorgen voor een snelle en perfecte montage.

Snel een nieuw plafond nodig?
Bel voor een persoonlijk advies:

026 495 4602

DreamPlafonds zakelijkDreamPlafonds zakelijkDreamPlafonds zakelijkDreamPlafonds zakelijk