De keuken, uw tweede woonkamer

Tegenwoordig is de keuken niet alleen de plaats waar de maaltijd wordt bereid maar ook de ruimte waar we gezellig samen eten of gewoon even bijpraten met een goed glas wijn. Ook in de keuken wilt u een strak plafond dat tegen een stootje kan. Daarom zijn Dreamplafonds duurzaam en vochtbestendig en voelen ze zich ook thuis in uw keuken. Of u nu van een stevige stamppot houdt of liever tapas eet: er is altijd een à la carte Dreamplafond dat past bij uw menu.

Licht

Lichte of zware kost, zonder goed werklicht is het lastig koken. Daarom besteden wij veel tijd aan de juiste verlichting. Met een paar goed geplaatste spots uit onze collectie kunt u precies zien of uw gerecht klaar is om te serveren. Ook aan de keukentafel zorgen we voor de juiste sfeer met een uitgekiend lichtplan. DreamPlafonds heeft lampen voor elke smaak, dus ook voor uw keuken.

Lucht

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van uitgebreid koken. Tegelijkertijd wil men wel een frisse keuken, ook na het bakken van een visje of het grillen van een biefstuk. Daarom heeft DreamPlafonds innovatieve oplossingen om de luchtafzuiging netjes weg te werken in uw plafond. De roosters en de afvoer worden in het spanplafond verwerkt, waarbij achter het DreamPlafond een luchtdichte verbindingsmal wordt gemaakt. Geen vuiltje aan de lucht!

Ruimte

In moderne keukens staat steeds meer apparatuur. Handig, maar we willen uiteraard wel de ruimte hebben om gezellig te zitten. Daarom is een goede inrichting juist in de keuken zo belangrijk: je verplaatst niet even je afzuigkap of fornuis. Daarom adviseren we om van tevoren goed na te denken over uw keukenwensen. Onze adviseur denkt graag met u mee.

Bel om een afspraak te maken met onze adviseur

DreamPlafonds keukenDreamPlafonds keukenDreamPlafonds keukenDreamPlafonds keukenDreamPlafonds keukenDreamPlafonds keuken

00_thumb_keukenr_330_330_px