De woonkamer, hart van uw woning

Of u nou van een klassiek of een modern interieur houdt, uw woonkamer is het hart van uw huis. Als er één plek is waar een slecht plafond niet thuishoort is het wel in uw woonkamer. Gelukkig hoeft u daar niet langer tegenaan te kijken, want met onze snelle en schone oplossingen hebt u in no time een schoon en strak plafond. Zonder hak- en breekwerk of andere vervelende bouwwerkzaamheden! Ook is het mogelijk om een verlaagd plafond te realiseren.
Onze Dreamplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een Dreamplafond dat aansluit bij uw smaak. U bepaalt van tevoren welke kleur uw plafond krijgt; zonder schilder- of stucwerk wordt uw nieuwe plafond snel en schoon door ons ervaren team gemonteerd.

Klassiek

Een klassiek interieur vraagt om een klassiek plafond: bij Dreamplafonds kunt u daarom kiezen uit een ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Deze ornamenten kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo kunt u zelf een plafond samenstellen dat helemaal is aangepast aan uw klassieke interieur.
Door de juiste toepassing van koven kunnen we uw plafond nog beter aanpassen aan uw wensen: uw eigen gordijnrails, aansluitingen, verhogingen en verlagingen kunnen we hiermee naadloos opnemen in uw plafond.

Net als bij de sierlijsten kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden: u bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt de adviseur van DreamPlafonds u graag verder met tips en advies.

Modern design

In een modern interieur hoort een goed afgewerkt plafond: met een Dreamplafond krijgt u altijd een strak en schoon plafond, hoe slecht uw oude plafond er ook uitziet. Dankzij de hoogwaardige materialen krijgt uw moderne interieur het plafond dat past bij de moderne uitstraling van uw woonkamer.

Ook in een modern interieur wilt u dat leidingen en gordijnen op een natuurlijke manier zijn opgenomen in uw interieur. Hiervoor bieden wij een ruime keuze aan moderne koven, lijsten en andere elementen die voldoen aan de eisen van de veeleisende design-liefhebber.

  • Voor klassieke en moderne interieurs
  • Ruime keuze uit sierlijsten en ornamenten
  • Een strak plafond in uw eigen kleur

DreamPlafonds woonkamerDreamPlafonds woonkamerDreamPlafonds woonkamerDreamPlafonds woonkamerDreamPlafonds woonkamerDreamPlafonds met klassieke sierlijsten en rozet

thumb_green_gallery_woonkamer_voor_na