Spanplafond vernieuwen

Spanplafonds worden inmiddels ruim 40 jaar toegepast en hoewel het een bewezen en duurzame technologie is zal ook een spanplafond een keer vernieuwd moeten worden.
Er zijn verschillende redenen waarom een spanplafond vernieuwd moet worden:

Waterlekkage spanplafond

Het kan gebeuren dat er water lekt op uw spanplafond door bijvoorbeeld breuk in de water- of afvoerleiding of uw cv-installatie. U krijgt een bult in uw plafond en staat met uw handen in uw haar. Bel DreamPlafonds (026-4954602) en wij doen ons best om dat water van het plafond af te krijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid vervuild water kan het plafond beschadigd zijn waardoor het spanplafonddoek vernieuwd moet worden.
Het is belangrijk is dat u eerst contact opneemt met de contactpersoon van uw verzekering die u verder helpt met de financiële afwikkeling. Vaak wordt het vernieuwen vergoed. DreamPlafonds helpt u graag om uw probleem snel op te lossen.

Vervuiling van het spanplafond

Wanneer u een huis koopt met een spanplafond kan dit door slecht of geen onderhoud of nicotineaanslag sterk vervuild zijn. Professioneel reinigen kan een oplossing zijn maar is niet altijd mogelijk. Een nieuw spanplafond is een alternatief waarbij meteen gekeken wordt naar uw wensen. We maken graag een nieuw plan en indien gewenst kan meteen de verlichting, kleur of de  afwerking aangepast worden.

Beschadiging van het spanplafond

Ongewild kan er door onoplettendheid een keer een beschadiging voorkomen. Soms kan een extern bedrijf kleine scheurtjes in het spanplafond repareren, dat kan echter alleen als die niet groter zijn dan 4 cm. Zijn de beschadigingen groter dan is een nieuw spanplafond de enige oplossing. Dreamplafonds komt dan de schade opnemen en maakt voor u een passende offerte. Is de beschadiging veroorzaakt door een derde partij dan is dit vaak op zijn/haar verzekering te verhalen.

Verbouwen

U wilt een uitbouw (laten) maken maar dan wordt uw spanplafond te klein. Dat wil niet meteen zeggen dat uw hele spanplafond vernieuwd moet worden; DreamPlafonds Rheden denkt graag met u mee om een alternatieve oplossing te bedenken zodat uw kosten zo laag mogelijk blijven. Is er geen ander alternatief dan helpen wij graag mee om een mooi plan te maken voor de hele ruimte.

Meer weten? Bel voor een persoonlijk advies:
026-495 4602

  • Deskundig advies
  • Meedenken over alternatieven
  • De juiste oplossing voor uw probleem