Plafonddoek | Spanplafond laten plaatsen | Dreamplafonds Arnhem
Home Plafonddoek

Plafonddoek

Een plafonddoek is een doek dat onder jouw bestaand plafond gespannen kan worden. Steeds meer mensen leren de plafonddoek kennen onder de naam spanplafonds. Spanplafonds zijn al meer dan 40 jaar op de markt en bieden unieke mogelijkheden en enorm veel voordelen. Wanneer er gekozen moet worden voor een nieuw plafond wordt een plafonddoek steeds vaker als een perfecte mogelijkheid gezien om jouw plafondprobleem op te lossen. Dreamplafonds heeft hierin reeds 25 jaar ervaring.

Wat is een plafonddoek?

Het plafonddoek is een elastisch materiaal wat onder jouw bestaande plafond in een frame gespannen wordt. Dit frame wordt vooraf rondom aan de randen van de betreffende ruimte bevestigd en gezekerd. Wanneer er verlichting in komt, worden de bedradingen en verstevigingen aangebracht voordat het doek gespannen wordt. Na het spannen worden de verlichting en randafwerking geplaatst.

Dit is in vogelvlucht snel uitgelegd maar de voorbereiding is het belangrijkste onderdeel om bij de klant snel en efficiënt te kunnen werken. Neem contact op met Dreamplafonds, wij denken graag met jou mee!

Plafonddoek van verschillende materialen

Plafonddoeken zijn er in verschillende soorten, materialen, uitvoeringen en kleuren. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij bij Dreamplafonds jou adviseren welke het beste is voor jouw project. Alle plafonddoeken voldoen aan de wettelijke normen. Plafonddoeken zijn brandveilig, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en bevorderen de akoestiek in de ruimte. Voor praktisch elke ruimte is er wel een oplossing te vinden maar uiteraard zijn er wel grenzen aan de afmetingen en het type ruimte waar het plafonddoek geplaatst moet worden. Wil jij weten of het mogelijk is om een plafonddoek (spanplafond) te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Plafonddoek om het plafond te verlagen

Een plafonddoek is een goede optie om een verlaagd plafond te realiseren. Waarom zou je een verlaagd plafond willen? Een verlaagd plafond kan de ruimte een unieke 'look' geven, maar biedt daarnaast meer voordelen. Boven het plafonddoek kunnen wij bijvoorbeeld snoeren en leidingen wegwerken en kunnen wij verlichting inbouwen. Het plafond kan verlaagd worden met minimaal 3,5 cm tot maximaal enkele meters.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen