Vervangen van uw huidige plafond

Het vervangen van uw huidige plafond kan allerlei redenen hebben. Uw plafond is beschadigd of doorgezakt of u wilt gewoon totaal iets anders. Wij bieden u een snelle en mooie oplossing.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welk materiaal geschikt is voor uw woning.

Plafond woonkamer

Spanplafonds worden strak onder het bestaande plafond gespannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij binnen één dag klaar kunnen zijn met de werkzaamheden. Doordat het materiaal vochtbestendig is, is het ook mogelijk om een spanplafond in een badkamer te plaatsen.

Een spanplafond kan onder elk soort plafond aangebracht worden. Zelfs op een zolder is het mogelijk om een spanplafond te laten plaatsen, zolang er maar genoeg ruimte is onder het bestaande plafond. Bij het plaatsen van het spanplafond kan Dreamplafonds  Arnhem ook verlichting en sierlijsten aanbrengen. Hierdoor is het mogelijk om aan al uw wensen te voldoen.

Informatiemap over onze plafonds

Als u meer informatie wilt over het plaatsen van een plafond kunt u geheel vrijblijvend een informatiemap aanvragen. Vul het contactformulier in en u krijgt de informatiemap kosteloos thuisgestuurd.
Wilt u meer informatie over de prijs van een spanplafond dan kan één van onze adviseurs bij u langskomen om de prijs vast te stellen.

DreamPlafonds spanplafonds woonkamerDreamPlafonds spanplafonds verlichtingDreamPlafonds spanplafonds keukenDreamPlafonds woonkamer