Renovatie met een spanplafond

De renovatie van uw huis is een ingrijpend proces, er komt veel op u af en er moeten veel beslissingen worden genomen. De keuze voor een nieuw plafond is vaak een belangrijk onderdeel van een verbouwing. DreamPlafonds denkt graag met u mee om uw nieuwe plafond in te passen in uw verbouwingsplannen.

Wat doen we met het plafond?

Bij het renoveren van een huis worden er nog wel eens muren verplaatst of weggehaald of er worden van 2 kamers één gemaakt. Muren worden gestuukt en de vloer weer mooi egaal gemaakt maar wat doe je met het plafond? Hoe los je het hoogteverschil op of wat doe je met de gaten waar de muren hebben gestaan? Hiervoor heeft DreamPlafonds verschillende oplossingen waarmee alle oneffenheden weggewerkt worden. Eventuele loshangende plafonds worden gefixeerd of verwijderd, gaten luchtdicht gemaakt en eventueel geïsoleerd. Hierdoor zijn er geen tochtlekken en kan er geen puin meer naar beneden komen.

Wij nemen uw renovatie heel serieus en snappen dat de metamorfose die u voor ogen heeft goed en vakkundig uitgevoerd moet worden zodat u er jarenlang plezier van hebt. Plannen en voorbereiding is hierin essentieel. DreamPlafonds denkt graag met u mee. Een bezoek van onze adviseur is een eerste stap: hij helpt u graag om samen met u een plan te maken waarbij rekening wordt gehouden met verlichting, kleurstelling, afwerking en de indeling van uw interieur.

Bel onze adviseur voor een persoonlijk advies:
026-495 4602

  • Familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring
  • 1 team voor alle werkzaamheden
  • persoonlijk advies op maat