Spanplafond afwerken met sierlijsten | Dreamplafonds Arnhem
Home Sierlijsten

Spanplafond met sierlijsten

Met sierlijsten kun je de overgang van plafond naar muur extra uitstraling geven. Schuine wanden, lastige hoeken of ronde wanden zijn geen probleem voor onze ervaren monteurs.

Wat is een sierlijst?

Met sierlijsten kun je de overgang van plafond naar muur extra uitstraling geven. Sierlijsten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Eigenlijk zijn het de 'plinten' van een plafond. Onze monteurs draaien hun hand niet om voor de meest uitdagende situaties: schuine wanden, lastige hoeken of ronde wanden zijn geen beletsel voor een mooie decoratieve sierlijst.

Een sierlijst voor elke smaak

Met een sierlijst is jouw spanplafond helemaal af. Daarom heeft Dreamplafonds een uitgebreid assortiment sierlijsten en ornamenten in verschillende materialen en stijlen. Klassiek of modern, je vindt altijd een sierlijst die bij jou past. Natuurlijk kunnen onze sierlijsten en ornamenten gespoten worden in elke gewenste kleur.

Als je ons assortiment van sierlijsten wilt zien kun je geheel vrijblijvend de infomap aanvragen. Onze infomap geeft je een goed beeld van de mogelijkheden om jouw plafond extra uitstraling te geven.

Sierlijsten op maat

De sierlijsten kun jij met Dreamplafonds geheel in jouw eigen stijl samenstellen.

  • Voor elke smaak een passende sierlijst
  • Verschillende materialen en uitvoeringen
  • In elke gewenste kleur
Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen