Spanplafond badkamer | in 1 dag | Dreamplafonds Arnhem
Home Badkamer

Spanplafond in de badkamer

Wil jij een nieuw strak plafond in de badkamer laten plaatsen? Bij Dreamplafonds vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van een spanplafond. Onze spanplafonds zijn namelijk perfect geschikt voor badkamers.

Wat is een spanplafond?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een spanplafond kan een hele geniale oplossing zijn voor jouw badkamer. Een spanplafond plaatsen we onder jouw bestaande plafond en het eindresultaat ziet eruit als een perfect gestuct plafond. Een spanplafond is gemaakt van PVC of polyester en is zowel vochtbestendig als schimmelwerend. Als je jouw badkamerplafond graag wilt vervangen dan is een spanplafond dus zeker een mooie en voordelige oplossing.

Waarom een spanplafond in de badkamer?

Strak & sfeervol
Een spanplafond zorgt direct voor een strakke uitstraling en doordat je zelf de kleur en afwerking kunt bepalen kunnen we precies de sfeer creëren waar jij van houdt. Het inbouwen van plafondverlichting is overigens gemakkelijk en leidingen, snoeren en isolatiee kunnen we boven het plafond wegwerken.

Verlaagd plafond
Je kunt niet alleen een strakke en sfeervolle sfeer creëren, maar je kunt ook zelf de hoogte van jouw nieuwe badkamer plafond bepalen. Omdat een spanplafond onder jouw oude badkamerplafond wordt gemonteerd wordt het plafond standaard iets lager, maar indien gewenst is het ook mogelijk om plaatselijk hoogteverschillen te creëren.

Vochtbestendig & schimmelwerend
Naast strak en sfeervol zijn onze spanplafonds ook uitermate geschikt voor vochtige badkamers. Spanplafonds zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat vochtbestendig en schimmelwerend is en gemakkelijk te onderhouden is. Met een spanplafond heb je dus geen last meer van vervelende vocht- of schimmelplekken.

Nieuw badkamerplafond in 1 dag
Doordat we jouw oude plafond niet eerst hoeven te verwijderen kunnen we jouw badkamerplafond in 1 dag compleet vernieuwen. Aan het einde van de dag laten we de ruimte zonder rommel achter en kun jij direct genieten van jouw prachtige nieuwe badkamer.

Voordelige & praktische oplossing
Een spanplafond is in tegenstelling tot andere badkamerplafond oplossingen vaak een voordelige keuze. Daarnaast is het een hele praktische oplossing omdat het snel geplaatst kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer?

Wil jij graag meer weten? Neem dan eens contact met ons op of vraag gratis onze inspiratiemap aan. Wij sturen deze graag naar je op en helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen