Home Badkamer

Spanplafond in de badkamer

Een strak plafond in de badkamer waar je niet iedere keer last hebt van vochtplekken? Een spanplafond is de oplossing voor jouw badkamer.

Badkamerplafond laten vernieuwen

De badkamer is een plek waar jij je wilt ontspannen. Je wilt graag dat een plafond in de badkamer er niet alleen mooi uit ziet, maar ook dat je niet iedere keer weer last hebt van vochtplekken of schimmel op het plafond van jouw badkamer. Is jouw badkamer toe aan een nieuw plafond? Of ben je misschien bezig met een badkamerrenovatie? Bij Dreamplafonds helpen wij je graag verder met een spanplafond. We bedenken graag samen met jou een plan op maat, waarin we samen met je meedenken over de beste plafondoplossing voor jouw badkamer. Wij denken met je mee over welk plafond het meest geschikt is voor jouw badkamer voor op de langere termijn. Daarnaast leggen wij je de mogelijkheden voor met betrekking tot bijvoorbeeld verlichting, akoestiek en de afwerking.

Welk plafond is het meest geschikt voor in de badkamer?

Een badkamerplafond dient natuurlijk vochtbestendig te zijn. Vochtplekken en schimmel op het plafond zijn namelijk de meest voorkomende probleem in badkamers. Het ene soort plafond kan beter tegen vocht dan het andere. Een spanplafond voor in de badkamer is echter vaak niet een optie waar mensen over nadenken wanneer ze op zoek zijn naar een nieuw badkamerplafond. Zonde! Want een warm spanplafond is juist wel uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Meer informatie? Vraag een inspiratiemap aan!

Waarom een spanplafond in de badkamer?

Een spanplafond biedt veel mogelijkheden in jouw badkamer. Een spanplafond kunnen wij onder jouw huidige plafond monteren en zo kun je binnen 1 dag de uitstraling van jouw badkamer enorm verbeteren.

  • Vochtbestendig en duurzaam
  • Makkelijk schoon te houden
  • Strakke en sfeervolle uitstraling
  • De leidingen zijn veilig wegewerkt
  • Verbeterde isolatie

Vochtbestendig en gemakkelijk schoon

Een spanplafond zorgt voor een schone en gezonde ruimte en is een duurzame oplossing voor jouw plafondproblemen in de badkamer. Een spanplafond is vochtbestendig en ook heb je er weinig onderhoud aan. Een spanplafond is dé perfecte oplossing als je af wilt van vochtplekken en schimmel in de badkamer.

Bepaal zelf de sfeer in jouw badkamer

Ook in de badkamer wil je natuurlijk zelf bepalen wat voor sfeer je wilt. Een spanplafond van Dreamplafonds zorgt voor een strakke en sfeervolle uitstraling. Maar bovenal is het belangrijk dat wij precies de sfeer kunnen creeren die bij jou past. Wij leveren onze spanplafonds namelijk in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. Vooral de hoogglansplafonds voelen zich bijzonder thuis in de badkamer. Om de sfeer af te maken denken wij altijd goed met je mee met betrekking tot de afwerking, verlichting en akoestiek. Een van de grootste voordelen van spanplafonds is overigens dat we erg makkelijk inbouwspotjes kunnen plaatsen.

Leidingen en kabels zijn veilig weggewerkt

Wij werken alle leidingen en kabels netjes weg achter jouw spanplafond. Dat ziet er niet alleen mooier uit, het is ook veilig. Dat geldt ook voor eventuele badkamerverlichting en -afzuiging.

Verbeterde isolatie

Een spanplafond is niet alleen heel mooi, maar ook erg handig. Het is namelijk erg makkelijk om het plafond te isoleren. Door een isolerend doek te gebruiken en een kleine laag isolatie aan te brengen bovenop het plafond zal uw badkamer veel beter geïsoleerd zijn dan voorheen.

Meer informatie? Vraag een inspiratiemap aan!

Badkamerverlichting in het plafond

De verlichting in een spanplafond kan de uitstraling en sfeer in de ruimte bepalen. Goede verlichting zorgt voor een warm gevoel in jouw badkamer. Een veel gekozen optie is spotjes in het spanplafond. We kunnen spotjes inbouwen in het verlaagde plafond en verlichtingspunten aanbrengen naar wens. Er zijn verschillende soorten led verlichting mogelijk. Een spanplafond kan ook op een andere manier bijdragen aan het perfecte licht in jouw badkamer; naast mat, kun je namelijk ook kiezen voor een hoogglansplafond. Hoogglans reflecteert het licht en heeft een uitstraling die goed past in een badkamer. Hiermee zorg je voor het ultieme schone en vertrouwde gevoel in jouw eigen badkamer. Omdat iedere badkamer anders is helpen wij je graag door een verlichtingsplan op te stellen.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
313
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!