Spanplafond voor op kantoor | Dreamplafonds Arnhem
Home Bedrijfsruimte

Spanplafond in bedrijfsruimte

Jouw kantoor moet een ruimte zijn waar je graag bent. Een verzorgde, inspirerende werkplek. Een spanplafond van Dreamplafonds is hiervoor perfect geschikt. Het ziet er uit als een perfect gestuct plafond, is onderhoudsvriendelijk en voordelig.

Syteemplafond passé

Winkelruimte, magazijn of kantoor aan huis: een frisse werkomgeving is belangrijk. Als ondernemer wil je een verzorgde en inspirerende werkplek, het systeemplafond heeft zijn langste tijd gehad. Een gezonde en verzorgde werkruimte zorgt voor meer werkplezier en een strak en fris plafond hoort daarbij. Ook voor jouw bedrijf heeft Dreamplafonds de ideale oplossing: snel, schoon en representatief. Ook een verlaagd plafond hoort tot de mogelijkheden.

Snel weer aan de slag

Als ondernemer wil je zo snel mogelijk weer aan het werk, daarom garandeert Dreamplafonds een snelle en schone montage. Wij zorgen voor een bezemschone oplevering zonder afval, je bent dus snel weer in business. Dreamplafonds voert alle werkzaamheden zelf uit, onze eigen gekwalificeerde vakmensen verzorgen alle werkzaamheden. Onze belofte: één telefoonnummer voor alle afspraken en geen vreemde mensen over de vloer. Dat werkt wel zo prettig.

Maatpak voor kantoorvilla, winkel of magazijn

Elke onderneming vraagt om een eigen oplossing, daarom zijn er Dreamplafonds in verschillende smaken: je hebt de keus uit eindeloos veel kleuren en praktische oplossingen voor gordijnen, leidingen en verlichting. Daarom voelt een spanplafond zich thuis in een strak designkantoor maar ook in een magazijn of een klassieke kantoorvilla.

Jouw spanplafond wordt speciaal voor je gemaakt: je kiest het materiaal en de kleur, wij zorgen voor een snelle en perfecte montage.

Interesse?

Bel om een afspraak te maken met onze adviseur

  • Stijlvol en representatief
  • Snelle montage: snel weer aan het werk
  • Duurzaam en makkelijk in onderhoud
Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen