Spanplafond Flevoland | Dreamplafonds Arnhem
Home Spanplafond in Flevoland

Spanplafond Flevoland

Woon jij in Flevoland en wil je een spanplafond laten plaatsen? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder! Bij het renoveren van een plafond wordt er steeds vaker gekozen voor het plaatsen van een spanplafond. En daar zijn we bij Dreamplafonds erg blij mee, want wij timmeren al 30 jaar hard aan de weg om spanplafonds onder de aandacht te brengen.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een verlaagd plafond van strak gespannen kunststof plafonddoek dat onder jouw bestaande plafond wordt gespannen. Een spanplafond wordt op maat gemaakt en in een frame gespannen dat vooraf aan de randen van de ruimte bevestigd wordt. Spanplafonds zien er uit als strak gestucte plafonds en zijn duurzaam en onderhoudsarm. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar. Er bestaan twee soorten spanplafonds: koude spanplafonds (van polyester) en warme spanplafonds (van pvc).

De voordelen van spanplafonds

Spanplafonds hebben enorm veel voordelen. Allereerst is een spanplafond uniek doordat jouw bestaande plafond niet verwijderd hoeft te worden. Zonder hak en breekwerk kunnen wij binnen 1 dag een spanplafond aanbrengen. Dit kan met slechts 3,5 cm constructieruimte. Indien gewenst kunnen we ook de akoestiek en isolatie verbeteren in de ruimte. Doordat een spanplafond bedrukt kan worden en in verschillende kleuren geleverd kan worden kun je precies de sfeer creëren die jij wilt. Daarnaast is het erg gemakkelijk om plafondverlichting (vaak wordt er gekozen voor inbouwspotjes of led strips) in te bouwen en leidingen weg te werken. Kortom, het eindresultaat is een kaarsrecht en zeer strak plafond dat perfect aansluit bij jouw wensen. En dan is het ook nog eens een zeer voordelige en duurzame oplossing.

Waarom Dreamplafonds

Dreamplafonds Arnhem is al 30 jaar dé specialist in het plaatsen van spanplafonds door heel Nederland. We hebben passie voor spanplafonds en werken daarom met de allerbeste materialen en monteurs. Door deze kwaliteit in combinatie met onze persoonlijke, snelle service en heldere communicatie hebben we al meer dan 4000 spanplafonds mogen plaatsen en geven onze klanten ons gemiddeld een 9,3. Daar zijn we erg trots op!

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen