Spanplafond keuken | in 1 dag | Dreamplafonds Arnhem
Home Keuken

Spanplafond in de keuken

Tegenwoordig is de keuken niet alleen de plaats waar de maaltijd wordt bereid, maar ook de ruimte waar we gezellig samen eten of gewoon even bijpraten met een goed glas wijn.  Ziet het plafond in jouw keuken er niet meer uit? Dan is een spanplafond de perfecte oplossing voor jou.

Wat is een spanplafond?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een spanplafond kan een hele geniale oplossing zijn voor jouw keuken. Een spanplafond plaatsen we onder jouw bestaande plafond en het eindresultaat ziet eruit als een perfect gestuct plafond. Een groot voordeel is dat we een nieuw plafond kunnen plaatsen in 1 dag, zonder hak- en breekwerk. Lees verder en ontdek waarom een spanplafond zo geschikt is voor in jouw keuken.

Waarom een spanplafond in de keuken?

Duurzaam & gemakkelijk te onderhouden
Spanplafonds zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof en zijn daarmee perfect geschikt voor keukens. Een spanplafond is vochtbestendig, schimmelwerend en onderhoudsvrij. En mocht er toch een vlek op komen, dan is het heel goed schoon te maken. Daarnaast is een spanplafond duurzaam en brandwerend.

Je kunt zelf de sfeer bepalen
Doordat een spanplafond onder het bestaande plafond geplaatst wordt kun je in jouw keuken al binnen 1 dag, zonder hak- en breekwerk, een volledig nieuwe sfeer creëren. Die sfeer kun je volledig zelf bepalen. Je kunt zelf de kleur, afwerking, plafondverlichting en sierlijsten kiezen. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat precies wordt zoals jij dat wilt.

Verlichting en afzuiging inbouwen
Zonder goede verlichting is het lastig koken. Gelukkig zijn spanplafonds perfect te combineren met plafondverlichting. De spotjes zijn makkelijk in te bouwen en de snoeren kunnen gemakkelijk weggewerkt worden. Dit biedt alle ruimte om te zorgen voor de perfecte verlichting, zowel boven het aanrecht als bij de eettafel.

Het is overigens belangrijk dat je bakt in een frisse keuken waar de etenslucht niet dagen lang blijft hangen. Daarom hebben we bij Dreamplafonds innovatieve oplossingen om de luchtafzuiging netjes weg te werken in het spanplafond.

Verlaagd plafond in de keuken? Dat kan!
Heel goed zelfs. Veel mensen willen graag een verlaagd plafond in de keuken. Hierbij kan het gaan om het hele plafond of om een gedeelte (bijvoorbeeld boven een kookeiland).  Met een spanplafond kunnen we het precies maken zoals jij dat graag wilt. De standaard montageruimte bedraagt 3,5 centimeter, maar lager kan natuurlijk altijd.

Mogelijkheid om de akoestiek & isolatie te verbeteren

Wil je graag de akoestiek en isolatie verbeteren? Dat kan door te kiezen voor een akoestisch spanplafond. Doordat in het akoestische plafonddoek hele kleine gaatjes zitten wordt het geluid gevangen boven het plafond, waar deze wordt 'geabsorbeerd' door een extra isolerende laag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Heb je een vraag over onze spanplafonds of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!
  • Twijfel je nog en wil je graag nog wat meer informatie? Vraag dan gratis een inspiratiemap aan. Wij helpen je zo graag om de juiste keuze te maken.
Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen