Kies zelf de kleur van jouw spanplafond | Dreamplafonds Arnhem
Home Spanplafond kleuren

Spanplafonds in iedere kleur

Bijna overal waar je binnen loopt is het plafond wit, maar als je een gezellige sfeer wilt creëren in een ruimte dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een gekleurd spanplafond. Tijdens het productieproces kunnen we een spanplafond iedere kleur geven die je maar wilt.

Zwart spanplafond

Alhoewel het overgrote deel van de spanplafonds die wij plaatsen gewoon wit is, wordt er ook regelmatig gekozen voor een zwart spanplafond. Voornamelijk in de badkamer om daarmee een warme en sfeervolle beleving te creëren. Afhankelijk van de gewenste sfeer kan je kiezen voor een matte of hoogglans uitvoering. Ook in de afwerking kan je uiteraard kiezen voor zwarte details (denk bijvoorbeeld aan sierlijsten, koven, etc.).

Grijs, blauw, groen of welke kleur dan ook

We zien het uiteraard minder vaak terug, maar heel soms krijgen we ook de vraag om een grijs, blauw of zelfs groen spanplafond te plaatsen. Welke kleur je ook graag wilt op jouw plafond, alles is mogelijk. Ook hierbij geldt dat we ook de details in de gewenste kleur kunnen aanbrengen.

Spanplafond met print

Steeds vaker zie je dat mensen hun plafond behangen. Wanneer je kiest voor een spanplafond is dat niet nodig. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een spanplafond te laten bedrukken. Of je nou een grote sterrenhemel wilt maken of een subtiel printje kiest, we kunnen alles maken waar je maar van kunt dromen.

Hoeveel kost een gekleurd plafond?

Of je nou kiest voor een wit, zwart, groen of paars spanplafond, de prijs blijft gelijk. Hierbij geldt echter wel dat we vooraf niet zomaar prijzen roepen, de prijs van een spanplafond is namelijk afhankelijk van veel factoren. We kunnen de prijs vaak pas vaststellen wanneer we de ruimte hebben kunnen zien en precies weten wat jouw wensen zijn.

Geinteresseerd?

Vraag dan onze inspiratiemap aan of neem contact met ons op. We helpen je graag zo goed mogelijk verder!

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen