Home Spanplafond kosten

De kosten van een spanplafond

Uiteraard wil je graag snel weten wat een nieuw spanplafond gaat kosten. Maar elke woning is anders en elk plafond is anders. Daarom is het niet mogelijk om een vaste vierkantemeterprijs te geven voor een spanplafond. De prijs voor het plaatsen van een spanplafond is onder andere afhankelijk van de staat van jouw oude plafond, de gewenste randafwerking en verlichting, de werkhoogte en het type plafond. Vooraf een vaste prijs roepen is dus niet mogelijk, waardoor jij geen zekerheid hebt en niet weet waar je aan toe bent.

 

Benieuwd naar de prijs van een spanplafond?

Ben jij benieuwd naar de prijs van een spanplafond? Dan komt onze adviseur graag bij je langs voor een persoonlijk advies en een prijsopgave. Ben je je nog aan het oriënteren en wil je eerst meer informatie, vraag dan nu onze inspiratiemap aan.

Kom in contact

Wij berekenen graag een eerlijke prijs voor je!

Stap 1: De huidige situatie analyseren

Wij komen één keer langs om de technische staat van het huidige plafond te analyseren. We kijken naar eventuele verzakkingen, de stabiliteit van het plafond en dergelijke zaken om te bepalen of we het spanplafond onder het huidige plafond te spannen.

Stap 2: Een plan op maat maken

Wanneer we de technische staat van jouw huidige plafond hebben geëvalueerd, zullen we samen met jou een plan op maat maken dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. We reiken je zoveel mogelijk tips aan en denken met je mee in mogelijkheden en haalbaarheid. We denken tot in detail met je mee over zaken zoals de kleur, afwerking, verlichting (en de aansturing hiervan), raamdecoratie, etc.

Stap 3: Een prijs op maat berekenen

Wanneer we al de nodige informatie hebben uit bovenstaande stappen dan kunnen we pas een realistische prijs berekenen, volledig op maat. Het voordeel van deze aanpak is dat wij een prijs berekenen waarin we alle verrassingen uitsluiten zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Oftewel: jij weet precies wat je voor een bepaald bedrag krijgt en wij weten precies wat we aanbieden en kunnen garanderen.

Wanneer je kiest voor Dreamplafonds

Wanneer je akkoord bent met ons advies maken we foto’s van het plafond en lopen we samen diverse checklijsten door. Hierna kunnen wij op de zaak alles maximaal gaan voorbereiden zodat we een nieuw spanplafond in 1 dag kunnen plaatsen. Zo heb jij dus geen last van dagen lang monteurs over de vloer en stof in huis. Wij leveren jouw nieuwe plafond schoon op, zonder rommel en puin. Zo bespaar je veel tijd, stress en zorgen.

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen

Waarom Dreamplafonds?

  • Al bijna 30 jaar ervaring
  • Een spanplafond in 1 dag
  • 200+ zeer tevreden klanten
  • 5 jaar garantie
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00

Wil jij een eerlijke prijsopgave?

Voor- en na fotos

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Welke mogelijkheden heb ik als ik kies voor Dreamplafonds?

Ontdek de mogelijkheden

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres