Spanplafond laten plaatsen | Dreamplafonds Arnhem
Home Spanplafond laten plaatsen

Spanplafond laten plaatsen

Wil jij een nieuw plafond laten plaatsen? Bij Dreamplafonds richten we ons volledig op het plaatsen van spanplafonds. Een spanplafond van Dreamplafonds is een elastisch plafonddoek dat strak onder jouw bestaande plafond gespannen wordt. Zo monteren we binnen één dag een nieuw plafond, zonder hak- en breekwerk.

Soorten spanplafonds

Er zijn diverse soorten spanplafonds. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij je graag wat het beste bij jouw wensen past. Afhankelijk van de ruimte bepalen we of een koud spanplafond of een warm spanplafond nodig is. Daarnaast zijn er enkele mogelijkheden zoals een akoestisch spanplafond, verlaagd spanplafond, plafondverlichting, randafwerking, etc.

Voordelen van spanplafonds

Een spanplafond is vrijdragend en blijft elastisch, het kan dus nooit scheuren. Het is daarnaast duurzaam en onderhoudsarm, jij hebt dus geen omkijken naar jouw nieuwe plafond. Een nieuw spanplafond is dus een goede investering. Jouw nieuwe plafond gaat vele jaren mee en blijft op kleur en onderhoudsarm.

Nieuw spanplafond voor iedere ruimte

Spanplafonds kunnen worden geplaatst onder elk type plafond. Ook op schuine wanden of schuine plafonds kunnen we veilig een nieuw spanplafond monteren, bijvoorbeeld op een zolder. Spanplafonds zijn overigens ook geschikt voor vochtige ruimtes en zijn daarom voor iedere ruimte (woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, kantoor, etc.) een geweldige optie.

Het plaatsen van een spanplafond

Onze vakmensen hebben weinig ruimte nodig om een nieuw spanplafond te monteren (slechts 3,5 centimeter constructieruimte is al voldoende). Meer kan natuurlijk ook, als je jouw plafond juist wilt verlagen. Dreamplafonds streeft ernaar een nieuw plafond te plaatsen in één dag. Lukt dit niet, dan gaan we de volgende dag natuurlijk gewoon verder met het plaatsen. Want de kwaliteit van jouw nieuwe plafond is volgens ons wel belangrijker dan een snelle oplevering.

De voordelen van Dreamplafonds

Bij Dreamplafonds hebben we al bijna 30 jaar ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Wij plaatsen binnen 1 dag een nieuw plafond, van hoge kwaliteit en op een persoonlijke manier. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij je graag welk materiaal het beste is voor jouw nieuwe plafond.

  • Groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichtingselementen.
  • Hoogwaardige materialen
  • Gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond.
  • Uitvoering door ons eigen montageteam
  • Alle koven volledig op kleur afgewerkt
  • Wij de- en hermonteren raamdecoratie

Meer weten over spanplafonds

  • Overweeg je een spanplafond te laten plaatsen? Wij komen graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend advies en om jouw vragen over spanplafonds te beantwoorden. Jouw huidige plafond en de ruimte waarin het plafond moet komen is veelbepalend, daarom kijkt onze adviseur ook meteen naar de technische zaken om een passend advies te kunnen geven. Neem gerust contact op.
  • Wil je liever een offerte op maat ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij berekenen dan graag een all-in prijs voor je uit. Zo weet je precies wat de werkelijke kosten zullen zijn. Hiervoor komen we wel graag eerst een keer langs om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.
  • Vraag een inspiratiemap aan! We sturen je graag vrijblijvend een inspiratiemap toe. Vul het formulier in en ontvang binnen 48 uur onze inspiratiemap met alle informatie over het plaatsen van een spanplafond om een goede keuze te maken.
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen