Home Spanplafond prijs berekenen

Spanplafond prijs berekenen

Wat is de prijs van een nieuw spanplafond? Om antwoord te kunnen geven op deze vraag is het allereerst belangrijk om je te realiseren dat de prijs van een spanplafond afhankelijk is van een groot aantal factoren.

Een spanplafond prijs op maat laten berekenen

Een spanplafond prijs berekenen is maatwerk. Standaard vierkante meterprijzen bij spanplafonds zijn niet mogelijk omdat ze geen goed beeld geven van de werkelijke kosten van een spanplafond. Op basis van jouw wensen en de situatie kan de prijs van een spanplafond pas berekend worden. Jij kunt namelijk bepalen welke kleur spanplafond je graag zou willen laten plaatsen. Ten tweede kun je kiezen uit verschillende plafonddesigns (warm of koud) en verschillende structuren (mat, zijdemat / hoogglans). Daarnaast kun je eventueel ook kiezen of je een verlaagd spanplafond wilt of een akoestisch spanplafond. Tot slot zijn er verschillende soorten randafwerkingen en plafondverlichting waaruit je kan kiezen. Wil jij een eerlijke prijs van een deskundige? Vul dan onderaan deze pagina jouw gegevens in. Wij nemen dan contact met jou op en geven je graag advies.

Een all-in prijs voor jouw spanplafond zonder verrassingen

Wij kiezen er dus voor om niet vooraf een prijs te roepen voor een spanplafond, maar om een eerlijke prijs op maat te berekenen die past bij jouw spanplafond wensen. Zo krijg je een all-in prijs zonder verrassingen achteraf. Daar heb je volgens ons veel meer aan!

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Vrijblijvend een spanplafond prijs laten berekenen?

Onze adviseur komt graag bij je langs om jouw spanplafond wensen te inventariseren en te vertalen naar een uniek plan voor een prachtig nieuw spanplafond. Tijdens dit bezoek bekijkt hij ook meteen de technische staat van het huidige plafond en van de wanden. Na het gesprek berekenen we ook vrijblijvend wat de kosten van een spanplafond zijn in jouw situatie. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze adviseur komt graag bij je langs om samen met jou vrijblijvend een plan te maken voor een prachtig nieuw spanplafond. Na het gesprek kunnen we berekenen wat de kosten van een spanplafond zijn in jouw situatie.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Waarom Dreamplafonds?

  • Al bijna 30 jaar ervaring
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Een spanplafond in 1 dag
  • 200+ zeer tevreden klanten
  • 5 jaar garantie

Voor- en na fotos