Spanplafond prijs laten berekenen? | Dreamplafonds Arnhem

Spanplafond prijs berekenen

Ieder spanplafond is maatwerk. Iedere prijs is daarom ook weer anders. Wat een spanplafond precies gaat kosten in jouw situatie is vooraf echt niet zomaar te zeggen. Daarom roepen we vooraf ook nooit zomaar prijzen per m²! Bent u echt geïnteresseerd in een spanplafond, dan helpen we u natuurlijk graag verder! Op deze pagina leggen we u graag meer uit over hoe wij de prijs van een spanplafond berekenen.

Ieder spanplafond is maatwerk

1

Vraag een berekening aan

Geen vaste prijzen per vierkante meter, maar een all-in prijs op maat voor jouw nieuwe plafond. Dus geen verrassingen achteraf.
2

Telefonisch contact

We nemen graag eens contact op om vragen te beantwoorden en samen te bepalen of een spanplafond de beste oplossing is voor jouw vraag.
3

Afspraak bij jou thuis

Om een goed voorstel te kunnen maken is een duidelijk plan cruciaal. Tijdens dit bezoek brengen we al jouw wensen in kaart en bekijken we alle opties.
4

Ontvang een prijs op maat

Hebben we alle belangrijke info in kaart? Dan pas berekenen we een goede prijs die past bij wat jij wilt. Daar heb je veel meer aan!

Waarom tonen we geen prijs per m2?

Wij krijgen van veel mensen de vraag wat een spanplafond ongeveer kost per m². Om geen verkeerde verwachtingen te scheppen geven we daar geen antwoord op. Er zijn namelijk veel factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Overigens gaat er ook veel tijd in zitten. Het berekenen van een all-in prijs is niet zomaar even gedaan. Daarom willen we graag eerst met u in gesprek om erachter te komen of u echt geïnteresseerd bent. Als dat het geval is dan komt onze adviseur graag bij u langs en helpen we u zo goed mogelijk verder!

We kunnen ons goed voorstellen dat contact opnemen een drempel voor u kan zijn. Wanneer u nog twijfelt en graag wat meer informatie wilt ontvangen kunt u ook eerst een inspiratiemap aanvragen. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken!

Welke factoren zijn van invloed?

 • De grootte van de ruimte;
 • Uitkomst technische inspectie;
 • Welke kleur spanplafond je wilt;
 • Welk type spanplafond je wilt: warm (pvc) of koud (polyester);
 • Welke afwerking je kiest: mat, zijdemat / hoogglans;
 • Of je een volledig of gedeeltelijk verlaagd spanplafond wilt;
 • Jouw wensen m.b.t. akoestiek, isolatie, verlichting, sierlijsten;

Zo komt het er uit te zien:


Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Wil jij weten wat een spanplafond gaat kosten in jouw situatie? Onze adviseur komt graag bij je langs om jouw wensen te inventariseren en de technische staat van het huidige plafond en de wanden te bekijken. Pas na dit gesprek weten wij wat jij nodig hebt en kunnen we een goede all-in prijs berekenen. Geen standaard vierkante meter prijzen dus!

Onze adviseur komt graag bij je langs om samen met jou vrijblijvend een plan te maken voor een prachtig nieuw spanplafond. Na het gesprek kunnen we berekenen wat de kosten van een spanplafond zijn in jouw situatie.

Bedankt voor het invullen van het formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Waarom Dreamplafonds?

 • 30+ jaar ervaring
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Spanplafond in 1 dag
 • 410+ zeer tevreden klanten
 • 5 jaar garantie
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen