Spanplafond repareren | Dreamplafonds Arnhem
Home Spanplafond repareren

Spanplafond repareren

Spanplafonds zijn sterk maar uiteraard niet onverwoestbaar. De zijkanten kunnen bijvoorbeeld losgaan en er kunnen gaatjes of scheuren ontstaan. Beschadigingen tot 4 cm kunnen vaak verholpen worden door een extern bedrijf.

Lees hieronder meer over de meest voorkomende problemen en wat je moet doen wanneer deze problemen optreden. Bij Dreamplafonds werken we met de allerbeste materialen en daarom komen onderstaande problemen niet vaak voor. Maar als ze toch voorkomen, dan helpen we u graag met het oplossen van het probleem.

Loslaten aan de zijkant

Een spanplafond wordt aan de zijkanten in een profiel gespannen. Door omstandigheden kan het plafonddoek uit het profiel loslaten en door de spanning wordt dit langzaam steeds groter. Wacht daarom niet te lang en neem contact met ons op zodat wij dit definitief kunnen verhelpen.

Gaatjes en scheuren

Gaatjes en scheuren ontstaan wanneer er iemand met een scherp voorwerp het spanplafond beschadigd heeft. Voor koude spanplafonds (spanplafonds van polyester) en hoogglans spanplafonds is er helaas maar 1 oplossing en dat is het plafonddoek vervangen. Is er een gaatje of scheur ontstaan in een warm spanplafond (spanplafond van pvc) met een matte afwerking? En is het gaatje niet groter dan ongeveer 4 cm? Dan kunnen wij je in contact brengen met een extern bedrijf die dit hoogstwaarschijnlijk kan verhelpen.

Heb je het niet zelf gedaan? Dan kun je vaak de verzekering van de 'dader' aanschrijven.

Waterlekkage

Is er sprake van lekkage boven jouw spanplafond? Neem dan direct contact met ons op. Hoe eerder wij hier bij kunnen zijn hoe kleiner de gevolgen en de volgschades zijn. Ga niet zelf experimenteren of gaatjes prikken. Vaak kunnen wij (afhankelijk hoe vuil het water is) het water zonder beschadigingen weghalen waardoor het spanplafond niet vervangen hoeft te worden.

In de meeste gevallen wordt dit door jouw verzekering gedekt.

Wil je verbouwen?

Als je al een spanplafond hebt en je wilt muren, gevels e.d. verplaatsen, dan is het raadzaam dat onze adviseur langskomt om ter plekke te kijken voor een mooie oplossing. Een stuk spanplafond erbij aan lassen is geen optie, maar met jou zoeken naar een creatieve oplossing uiteraard wel!

Bovengenoemde situaties hebben alleen betrekking op onze producten. Wij doen geen uitspraken over spanplafonds die niet door ons geplaatst zijn.

 

Overweeg je een spanplafond te laten plaatsen?  Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Wij komen graag eens bij jou langs voor advies en een prijsopgave. Dit kost je niets. Ben jij je nog aan het oriënteren en wil je eerst meer informatie? Dan kun je onze inspiratiemap aanvragen of contact met ons opnemen.

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen