Losgaan aan de zijkant van het plafond:
Een spanplafond wordt aan de zijkanten in een profiel gespannen, door omstandigheden kan het doek uit het profiel loslaten en door de spanning wordt dit langzaam steeds groter. Wacht niet te lang en neem contact met ons op zodat wij dit definitief kunnen verhelpen.

Gaatjes en scheuren:
Deze ontstaan wanneer er iemand met een scherp voorwerp het spanplafond beschadigd heeft. Voor de “koude”en “hoogglans” uitvoeringen is er maar 1 oplossing en dat is het doek vervangen.
Heeft u het niet zelf gedaan dan kunt u vaak de verzekering van de “dader” aanschrijven. Is het gaatje of scheur in de matte “warme” uitvoering niet groter dan ong. 4 cm, dan kan een extern bedrijf (bij ons bekend) dit hoogstwaarschijnlijk verhelpen.

Waterlekkage:
Hoe eerder wij hier bij kunnen zijn hoe kleiner de gevolgen en de volgschades zijn. Ga niet zelf experimenteren of gaatjes prikken. vaak kunnen wij, afhankelijk hoe vuil het water is, het water zonder beschadigingen weghalen waardoor het plafond niet vervangen hoeft te worden. In de meeste gevallen wordt dit door de verzekering gedekt (dit dient u wel zelf te regelen).

Verbouwen:
U heeft al een spanplafond maar u wilt muren, gevels e.d. verplaatsen, dan is het raadzaam contact met ons op te nemen om ter plekke te kijken voor een elegante oplossing.
Een stuk spanplafond er bij aan lassen is geen optie, maar met u zoeken naar een creatieve oplossing uiteraard wel.
Bovengenoemde situaties hebben alleen betrekking op onze producten. Wij spreken niet in het algemeen.

Overweegt u een spanplafond? Dan komt Dreamplafonds graag bij u langs voor advies en een prijsopgave. Dit kost u niets. Bent u zich nog aan het oriënteren en wilt u eerst meer informatie, dan kunt u onze infomap aanvragen of contact opnemen met Dreamplafonds.