Spanplafond slaapkamer | in 1 dag | Dreamplafonds Arnhem
Home Slaapkamer

Spanplafond in de slaapkamer

Als er één kamer is waar je vaak naar boven kijkt, is het wel de slaapkamer. Na een lange, drukke dag wil je ongestoord kunnen uitrusten. In jouw slaapkamer hoort daarom een rustig, strak plafond met de juiste verlichting.

Slapen in jouw eigen sfeer

Jouw slaapkamer is een plek waarin je omringd wilt worden door een sfeer waarin jij je fijn en rustig voelt. Dreamplafonds is gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds en deze zijn ook in de slaapkamer een zeer goede keuze. Zonder hak- en breekwerk kunnen we jouw slaapkamer plafond vervangen door een plafond dat er uit ziet als een perfect gestuct plafond. Een spanplafond biedt erg veel mogelijkheden om de sfeer te creëren die bij jou past.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een verlaagd plafond van strak gespannen kunststof plafonddoek dat onder jouw bestaande plafond wordt gespannen. Een spanplafond wordt op maat gemaakt en in een frame gespannen dat vooraf aan de randen van de ruimte bevestigd wordt. Een spanplafond ziet er uit als een strak gestuct plafond en is daarnaast duurzaam en onderhoudsarm. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar. Er bestaan twee soorten spanplafonds: koude spanplafonds (van polyester) en warme spanplafonds (van pvc).

Een akoestisch spanplafond

De slaapkamer is de plek waar we komen om lekker te slapen en om uit te rusten. Maar misschien luister jij in bed wel het liefst naar jouw favoriete muziek of kijk je graag naar een spannende film of serie! Een geluidsabsorberend spanplafond zorgt ervoor dat geluiden in de slaapkamer blijven, zodat je zeker weet dat ook anderen van een ongestoorde nachtrust genieten.

Netjes afgewerkt plafond

Bij Dreamplafonds hechten we enorm veel waarde aan kwaliteit. We zorgen dan ook altijd dat de spanplafonds die wij opleveren netjes afgewerkt zijn. We hebben in de afgelopen 30 jaar inventieve oplossing bedacht voor het verwerken van koven en plafondverlichting zodat we nog meer rust kunnen creëren in jouw slaapkamer. Als ’s ochtends de zon opkomt, word je wakker onder een strak, goed afgewerkt plafond dat past bij jouw stijl!

Meer weten over spanplafonds?

  • Overweeg je een spanplafond in de woonkamer te laten plaatsen? Wij komen graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend advies en om jouw vragen over spanplafonds te beantwoorden. Jouw huidige plafond en de woonkamer waarin het plafond moet komen is veelbepalend, daarom kijkt onze adviseur ook meteen naar de technische zaken om een passend advies te kunnen geven. Neem gerust contact op.
  • Wil je weten wat een spanplafond gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij berekenen dan graag een all-in prijs voor je. Zo weet je precies wat de werkelijke kosten zullen zijn. Hiervoor komen we graag eerst een keer langs om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.
  • Vraag een inspiratiemap aan! We sturen je graag vrijblijvend een inspiratiemap toe. Vul het formulier in en ontvang binnen 48 uur onze inspiratiemap met alle informatie over het plaatsen van een spanplafond om een goede keuze te maken.
Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen