Spanplafond vervangen | Dreamplafonds
Home Spanplafond vervangen

Spanplafond vervangen

Soms is het nodig om een spanplafond te vervangen, bijvoorbeeld door waterlekkage, vervuiling, beschadiging of een verbouwing. Bij Dreamplafonds kunnen we vaak het huidige frame gebruiken bij het vervangen van het plafonddoek.

Waarom een nieuw spanplafond?

Spanplafonds worden inmiddels ruim 40 jaar toegepast en hoewel het een bewezen en duurzame technologie is zal ook een spanplafond een keer vernieuwd moeten worden. Er zijn verschillende redenen waarom een spanplafond vervangen moet worden:

Vervangen door waterlekkage

Net als bij een 'normaal' plafond is waterlekkage een van de meest voorkomende problemen waardoor je jouw plafond moet laten vernieuwen. Als gevolg van de lekkage ontstaat er een bult in het spanplafond. Heb jij last van lekkage? Bel ons dan zo snel mogelijk! Wij proberen altijd om het water zo snel mogelijk van het plafonddoek af te krijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid vervuild water kan het plafond beschadigd zijn. Als dit het geval is dan denken we natuurlijk altijd met je mee. Is het plafond nog te repareren of is het nodig om het spanplafond te vervangen?

Vaak worden de kosten van het vervangen of repareren van een spanplafond vergoed door de verzekering. Wil je hierover meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vervangen door vervuiling

Door de jaren heen vervuilt een spanplafond vaak. Wanneer een spanplafond erg vervuild is zal het meestal nodig zijn om het plafonddoek volledig te vervangen. Professioneel reinigen kan een oplossing zijn maar is niet altijd mogelijk.

Vervangen door beschadiging

Ongewild kan er door onoplettendheid een keer een beschadiging voorkomen. Soms kan een extern bedrijf kleine scheurtjes in het spanplafond repareren, dat kan echter alleen als die niet groter zijn dan 4 cm. Zijn de beschadigingen groter dan 4 cm, dan is een nieuw spanplafond de enige oplossing. Dreamplafonds komt dan de schade opnemen en maakt voor jou een passende offerte. Is de beschadiging veroorzaakt door een derde partij dan is dit vaak op zijn/haar verzekering te verhalen.

Vervangen door verbouwing

Ga jij verbouwen en heb je een spanplafond? Of je nou wilt uitbouwen of de indeling van de muren wilt aanpassen, het is niet altijd nodig om jouw plafonddoek helemaal te vervangen. Wij denken graag met je mee om een alternatieve oplossing te bedenken zodat de kosten zo laag mogelijk blijven. Is er geen ander alternatief dan helpen wij graag mee om een mooi plan te maken voor de hele ruimte.

Is jouw spanplafond aan vervanging toe?

Wat de reden van vervanging ook is, wanneer er gekozen wordt voor een nieuw spanplafond dan is dit een goed moment om opnieuw te kijken naar jouw wensen. Misschien is het al twintig jaar geleden dat je het spanplafond hebt laten plaatsen, of misschien verander je de indeling van de ruimtes en wil je graag andere verlichting. We maken graag samen met jou een nieuw plan en indien gewenst kan meteen de verlichting, kleur of de afwerking aangepast worden. Neem gerust eens contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kies voor Dreamplafonds

Wil jij jouw bestaande spanplafond laten vervangen? Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en bieden daarom 5 jaar garantie (de langste garantie op de markt). Door goede voorbereiding kunnen we jouw spanplafond binnen 1 dag vervangen. Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag.

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen