Spanplafond woonkamer | in 1 dag | Dreamplafonds Arnhem
Home Woonkamer

Spanplafond in de woonkamer

De woonkamer is het hart van jouw huis. Een mooi nieuw plafond geeft een fijne en rustige sfeer in jouw woonkamer. Bij Dreamplafonds richten we ons volledig op het plaatsen van spanplafonds. Een spanplafond is een plafonddoek dat wij onder jouw bestaande woonkamer plafond spannen. Een handige oplossing die erg veel voordelen biedt.

In 1 dag een nieuw plafond in de woonkamer

In 1 dag plaatsen wij een nieuw plafond in jouw woonkamer dat er uit ziet als een perfect gestuct plafond. Dan hoef je niet langer tegen jouw oude woonkamerplafond aan te kijken. Dat doen wij zonder hak- en breekwerk of andere vervelende bouwwerkzaamheden! Jouw meubels kunnen gewoon blijven staan en we laten jouw woonkamer ook zonder rommel of troep achter, zodat jij gewoon kan genieten van jouw nieuwe plafond.

Bepaal zelf de sfeer

Kies je voor een spanplafond van Dreamplafonds, dan zorgen wij dat jouw nieuwe plafond perfect aansluit bij de gewenste stijl in jouw woonkamer. Dit doen we door de juiste hoogte, kleur, afwerking en verlichting. De mogelijkheden zijn enorm, waardoor we jouw nieuwe spanplafond perfect kunnen laten aansluiten bij jouw smaak en bij jouw woonkamer. Wil je graag een klassieke uitstraling? Dan kun je kiezen voor klassieke sierlijsten, ornamenten en koven. Wil je echter liever een moderne uitstraling dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor led strips of spotjes waarvan je de kleur kunt bedienen met jouw smartphone. Voordat we aan de slag gaan lopen we daarom altijd samen de mogelijkheden door en stellen we een helder plan op.

Verlaagd plafond in de woonkamer

Veel van onze klanten willen graag een verlaagd plafond in de woonkamer. Een verlaagd plafond biedt de mogelijkheid om snoeren en leidingen weg te werken en is een geniale oplossing wanneer je jouw woonkamer plafond wilt vervangen. Wij spannen zonder problemen een plafonddoek onder jouw bestaande woonkamerplafond. Nog een voordeel waar onze klanten enorm blij van worden is dat een verlaagd plafond de mogelijkheid biedt om verlichting gemakkelijk in te bouwen. Met onze plafondverlichting kun jij de sfeer creëren die jij wilt in jouw woonkamer. Bij Dreamplafonds hebben we slechts 3,5 cm constructieruimte nodig, zelfs wanneer je graag inbouwspotjes wilt.

Akoestisch plafond in de woonkamer

De woonkamer is een plek waar veel tijd besteed wordt. Er wordt veel geluid gemaakt, maar soms wil je juist ook dat het er lekker stil is. In een appartement heb je misschien zelfs geluidsoverlast van jouw bovenburen. Allemaal redenen voor een akoestisch spanplafond. Een akoestisch spanplafond verbetert de akoestiek binnen jouw woonkamer en verbetert daarmee ook het woongenot. Wil je meer weten over wat een akoestisch spanplafond voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust eens contact met ons op als je een afspraak wilt maken of als je een vraag hebt. Je kunt ook gratis een inspiratiemap aanvragen. Wij sturen deze dan naar je op en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen