Spanplafonds van de beste kwaliteit | Dreamplafonds Arnhem
Home Spanplafond

Spanplafonds van de beste kwaliteit

Een spanplafond van Dreamplafonds is een spanplafond van de beste kwaliteit. Wij spannen een plafonddoek onder jouw bestaande plafond wat lijkt op een perfect gestuct plafond. Al binnen één dag heb jij een nieuw plafond, zonder rommel en gedoe, met 5 jaar garantie en ook nog eens erg voordelig.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een verlaagd plafond van strak gespannen kunststof plafonddoek dat onder jouw bestaande plafond wordt gespannen. Hoe krom of slecht jouw bestaande plafond ook is, met een spanplafond van Dreamplafonds krijg je gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond. Spanplafonds zien er uit als strak gestucte plafonds en zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Geschikt voor iedere ruimte

Onze spanplafonds kunnen worden aangebracht op elk type plafond, zonder dat we jouw oude plafond moeten verwijderen. Spanplafonds van Dreamplafonds zijn brandveilig en gemaakt van vochtbestendig materiaal. Daardoor kunnen spanplafonds in iedere ruimte geplaatst worden (woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, zolder, hal of toilet).

Soorten spanplafonds

Er bestaan twee soorten spanplafonds: koude spanplafonds (van polyester) en warme spanplafonds (van pvc). Ook zijn er veel mogelijkheden zoals een hoogglans spanplafond, akoestisch spanplafond, een zwevend plafond of een bedrukt spanplafond. Wij maken spanplafonds volledig op maat zodat deze precies passen bij jouw wensen.

Meer informatie? Vraag een inspiratiemap aan!

Spanplafond van Dreamplafonds

Dreamplafonds levert spanplafonds van de allerhoogste kwaliteit die altijd passen bij jouw wensen. Omdat een spanplafond van Dreamplafonds gemaakt is van de beste materialen en keurig gemonteerd wordt, ziet een spanplafond van Dreamplafonds er altijd uit als een perfect gestuct plafond. We durven bij Dreamplafonds dan ook extra garantie te geven op onze spanplafonds tot maarliefst 5 jaar.

Daarnaast proberen we je ook altijd zo goed mogelijk te adviseren. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij je graag welk materiaal het meest geschikt is voor jouw ruimte, welke kleur het beste in de ruimte past en welke mogelijkheden er zijn om jouw woongenot te maximaliseren. Denk hierbij aan mogelijkheden zoals een geluiddempend plafond, het inbouwen van plafondverlichting, het afwerken van het plafond met sierlijsten of het netjes wegwerken van de gordijnrails.

Een spanplafond in 1 dag

Bij Dreamplafonds streven we ernaar een spanplafond in 1 dag te plaatsen. Lukt dit ons een keer niet, dan werken we de volgende dag gewoon weer verder. Want de kwaliteit van jouw plafond staat bij Dreamplafonds altijd boven de snelheid. Met onze korte montagetijd zetten we de standaard hoog in de spanplafond branche. Wij kunnen deze korte montagetijd realiseren door te werken met ervaren monteurs en een goede voorbereiding. Wij streven er altijd naar om jou zo tevreden mogelijk te maken en jouw woongenot te verhogen!

Wil jij dat ook? Neem dan contact met ons op!

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen

Persoonlijk advies?

Heb jij een vraag over spanplafonds? Bij Dreamplafonds helpen we je graag! Bel ons gerust op of stuur ons een mail. Wil je eens langskomen voor advies? Dat kan natuurlijk ook. Kom in contact!

Neem contact op
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Gerealiseerde spanplafonds

De voordelen van spanplafonds:

  • Spanplafonds zijn onderhoudsvriendelijk
  • Spanplafonds hebben een isolerende werking
  • Spanplafonds zijn vochtbestendig en brandveilig
  • Gemakkelijk leidingen en kabels wegwerken
  • Enorm veel mogelijkheden en opties
  • Montage in 1 dag

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen