Home Spanplafond Mogelijkheden Gordijnen en koven

Gordijnen en koven

Met de juiste raambekleding maak jij jouw kamer compleet. Door toepassing van koven zorgen we ervoor dat jouw gordijnen prachtig tot hun recht komen.

Veel gordijnen, inbetweens, vitrages etc. worden aan een rails opgehangen die aan het plafond worden bevestigd. Hierbij kan het mooier zijn om de rails verdekt weg te werken achter het plafond. De raamdecoratie sluit dan mooier aan bij het plafond. Wanneer je echter een wat meer uitgesprokener raamdecoratie hebt, mag dit dan juist wel gezien worden en kan het mooier zijn om de raamdecoratie aan een mooie roede op de muur te bevestigen. Voor elke type raamdecoratie hebben we een passende oplossing die we naadloos opnemen in jouw plafond.

Ook voor luxaflex, lamellen of shutters is er een passende oplossing

Lopen de ramen door tot aan het plafond? Dan is het mooi om een passende aansluiting te maken. Ook hierbij gebruiken we koven. En net als bij onze sierlijsten kun je kiezen uit talloze mogelijkheden: je bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt de adviseur van Dreamplafonds je graag verder met tips en advies.

Interesse?

Bel onze adviseur voor een persoonlijk advies:

  • Je eigen gordijnen naadloos opgenomen
  • Ruime keus uit inbouwmogelijkheden
  • Advies op maat voor jouw raambekleding

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
252

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres