Home Spanplafond Ruimtes Bedrijfsruimte

Een spanplafond voor je bedrijfsruimte

Syteemplafond passé

Winkelruimte, magazijn of kantoor aan huis: een frisse werkomgeving is belangrijk. Als ondernemer wil je een verzorgde en inspirerende werkplek, het systeemplafond heeft zijn langste tijd gehad. Een gezonde en verzorgde werkruimte zorgt voor meer werkplezier en een strak en fris plafond hoort daarbij. Ook voor jouw bedrijf heeft Dreamplafonds de ideale oplossing: snel, schoon en representatief. Ook een verlaagd plafond hoort tot de mogelijkheden.

Snel weer aan de slag

Als ondernemer wil je zo snel mogelijk weer aan het werk, daarom garandeert Dreamplafonds een snelle en schone montage. Wij zorgen voor een bezemschone oplevering zonder afval, je bent dus snel weer in business. Dreamplafonds voert alle werkzaamheden zelf uit, onze eigen gekwalificeerde vakmensen verzorgen alle werkzaamheden. Onze belofte: één telefoonnummer voor alle afspraken en geen vreemde mensen over de vloer. Dat werkt wel zo prettig.

Maatpak voor kantoorvilla, winkel of magazijn

Elke onderneming vraagt om een eigen oplossing, daarom zijn er Dreamplafonds in verschillende smaken: je hebt de keus uit eindeloos veel kleuren en praktische oplossingen voor gordijnen, leidingen en verlichting. Daarom voelt een spanplafond zich thuis in een strak designkantoor maar ook in een magazijn of een klassieke kantoorvilla.

Jouw spanplafond wordt speciaal voor je gemaakt: je kiest het materiaal en de kleur, wij zorgen voor een snelle en perfecte montage.

Interesse?

Bel om een afspraak te maken met onze adviseur

  • Stijlvol en representatief
  • Snelle montage: snel weer aan het werk
  • Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
252

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres