Home Spanplafond Ruimtes Keuken

Een spanplafond voor in de keuken

Ziet het plafond in jouw keuken er niet meer uit? In de keuken wil je een strak, onderhoudsvriendelijk plafond. Onze spanplafonds zijn duurzaam en vochtbesteding, perfect geschikt voor jouw keuken.

Tegenwoordig is de keuken niet alleen de plaats waar de maaltijd wordt bereid maar ook de ruimte waar we gezellig samen eten of gewoon even bijpraten met een goed glas wijn. Ook in de keuken wil jij een strak plafond dat tegen een stootje kan. De spanplafonds van Dreamplafonds zijn duurzaam en vochtbestendig en zijn perfect geschikt voor jouw keuken.

Licht

Zonder goede verlichting is het lastig koken. Daarom besteden wij veel tijd aan het samen bepalen van de perfecte verlichting voor in jouw plafond. Met een paar goed geplaatste spots uit onze collectie kun je precies zien of jouw gerecht klaar is om te serveren. Ook aan de keukentafel zorgen we voor de juiste sfeer met een uitgekiend lichtplan. Dreamplafonds heeft verlichting voor elke smaak, ook als je slimme verlichting wilt in jouw keuken. Wij zoeken altijd graag samen met jou naar wat het beste bij jou en jouw keuken past.

Lucht

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van uitgebreid koken. Het is belangrijk dat je bakt in een frisse keuken, waar de etenslucht niet dagen lang blijft hangen. Daarom hebben wij bij Dreamplafonds innovatieve oplossingen om de luchtafzuiging netjes weg te werken in het spanplafond. De roosters en de afvoer worden in het spanplafond verwerkt, waarbij achter het spanplafond een luchtdichte verbindingsbuis wordt gemaakt. Geen vuiltje aan de lucht!

Ruimte

In moderne keukens staat steeds meer apparatuur. Handig, maar we willen uiteraard wel de ruimte hebben om gezellig te zitten. Daarom is een goede inrichting juist in de keuken zo belangrijk: je verplaatst niet even je afzuigkap of fornuis. Daarom adviseren we om van tevoren goed na te denken over jouw keukenwensen. Onze adviseur denkt graag met je mee. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed plan bijdraagt aan veel meer woongenot voor een langere periode.

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres